Najdi forum

Leto nazaj sem tukaj pisal o svojih težavah, zadeva je še vedno nekako nespremenjena. Oziroma še slabše je kot prej. Kupil sem nam nepremičnino, finančno nam nikoli ni bilo bolje (in še na bolje gre), ampak enostavno mi ne zaupa več. Črne misli me ubijajo. Star sem med 30 in 40, imam povišan pritisk, ponoči se večkrat zbujam enostavno vse je katastrofa. Namesto da bi uživali, se bojim, da me bo pobralo. Ne vem kako naprej. Enostavno ne vidi, da je edina in da bo vse ok. Ta zadeva me 100x bolj ubija, kot vsi ostali problemi skupaj 🥺

Sem šla iskat tvojo staro temo …

Hm, ne vem, če je vredno vajinega zdravja, da vztrajata skupaj za vsako ceno. Jaz bi na tvojem mestu ‘vrgla žogico njej’ in ji rekla: Trudim se že enoleto. Hodim k terapevtu (če sem prav razumela), več časa sem doma, prosti čas povečam družini, s teboj mi je res lepo, upam, da tudi ti to čutiš … Povej, kaj še naj naredim, da se boš ob meni počutila varno?  Če v nama ne vidiš več prihodnosti, mi iskreno povej, saj sam tega boja ne zmorem.

Bi pa še to dogala k tvojem zapisu:

Ti si vam kupil nepremičnino? TI??? Če ste družina, upam, da ste jo kupili skupaj. Tudi če si ti prispeval večji delež, tudi če delaš več ur dnevno … verjetno posledično ona več časa namenja otroku, ali ne? Če se pogovarjata kaj je naredila/kupila ona in kaj ti, sta na slabi poti.

 

Vse dobro ti želim.

 

New Report

Close