Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa kako naj v 3mesecih shujsam 30+ kg

kako naj v 3mesecih shujsam 30+ kg

Heej:)
Js mam en resni problem. Stara sem 15let, visoka 173cm tehtam pa 97kg :/. Zdravniki so mi rekli da nebom nikoli mogla shujsati ali obdrzati svojo tezo in so mi s tem zbili samozavest. Baje nebom mogla bit suha ker je moja mami res precej debela (169cm&140kg). Enkrat sm pa zacela telovadit in jesti manjse kolicine in mi je uspelo shujsati 8kg. Ampak sem juh hitro pridobila nazaj, sedaj pa telovadim ze 1mesec in jem majn pa ni neuspe shujsati. Zacela sem stradat in pit samo vodo in jem samo sadje pa ni napredka. Meni je na nek nacin useeno za kg ker hodim v fitnes ze skoraj 1leto in vem da ko mi rastejo misice raste tudi teza. Ampak rada bi pa na videz shujsala. Cez slabe 3mesece imamo valeto in bi res rada cimbolj shujsala (mogla bi vsaj 30 ampak tudi 20kg bi bilo dovolj). Usem hvala za odgovore&pomoc ze v naprej:)

Lahko poskusiš s programom herbalife 🙂 pride se na wellness analizo, spiše jedilnik pa glede na to, da telovadiš, ne dvomim, da boš dosegla rezultat 🙂

Tole bo pa težko draga moja.28.3 bo pol leta odkar hujšam.Iz 136kg sem shujšala za 23kg,pa sem se zelo pazila;nobenih sladkarij,skoraj vsakodnevna rekreacija,manjše porcije hrane,vodena telovadba.
glede na to,da pa si še zelo mlada ti bo verjetno hitreje in ležje shujšati kot meni,ampak 30kg,ne v tako kratkem času to ne bo šlo.
Ampak ti kar začni.Če boš “pridna”lahko shujšaš 15 kg v tem času.In verjemi tudi s tem boš zelo,zelo zadovoljna.
Daj punca začni in poročaj,mi pa ti bomo pomagali.
Srečno!

New Report

Close