Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! kako naj učinkovito spravim recepte iz revij?

kako naj učinkovito spravim recepte iz revij?

Zadnje čase kupujem revijo LIso (ugodna cena glede na revijske trače Jana oz. Nova ipd, no po tematiki se ne more primerjat ampak to je za mojo dušco) bolj zarad receptov kot pa kaj drugega. Imam jih že kar lep kupček in razmišljam kako naj samo strani z recepti pospravim na varno. Namreč če vložin samo list v fascikel vem da se bo strgal, če dam v U mapo mi pa prec povhn fascikel. A je še kaka druga varianta. Na ta način si bom izdelala svoje kuharske knjige. Sej je kr neki pamtenih stvari notr in nasvetov.

Enkrat sem kupila v Sparu, dobijo se pa verjetno tudi v DZS taki čisto tanki PVC ovitki, po 100 kosov skupaj, stali so pod 400 SIT. Liste vlagaš na krajši strani zgoraj ali spodaj in in imajo tudi luknje za fascikel.

Jaz imam tudi nekaj podobnega. Samo da je ze speto skupaj, kot zvezek. In potem vlagam notri recepte.

mislim, da pridejo od kompleta Akta (dobi se v knjigarnah) ene samolepilne “luknjice” (zgledajo kot plavalni obroč), ki jih nalepiš za učvrščevanje okrog luknjic, ki jih narediš z luknjačem.
Pozdravček Mateja

Hej!

Meni se zdi dobra ideja, da daš recepte plastificirati, ali jih sama prelepiš z

samolepilno prozorno folijo.

Narediš luknjice in daš v fascikel.

Lep pozdrav in lep dan.

punce pazite pri receptih, ker gre tukaj za prevedene zadeve, ki dostikrat niso tocne ali pa so zelo povrsno prevedene.

Sama najraje kuham po receptih iz Anje. Prijateljice pa so me ze veckrat opozorile, da je Lisa en sam lari fari.

Mejte se in dobro kuhajte

Se strinjam. Tudi sama sem že ugotovila, da recepti iz Lise niso ravno točni in sem jih. morala prilagajati po svojem občutku.
Lp, Junona

mene po eni strani moti najbolj to da so velikokrat take sestavine k jih sploh ne poznam in ne vem kje bi jih dobila, ampak pol jih pa mal prilagodim po svoje, neka ideja in nasvet kako se kaj naredi mi prav pride pa četud pol priredim po svoje. Ali Anja tud izdaja tko neki podbnga kot Čarovnija okusov in ima veliko receptov v reviji. Sam zanima me. Na Liso sem navalila k mi je poceni 150sit tedenska izdaja in to je tud edina revija ki jo kupim. Če je Anja boljš bom pa preverla k je še nikol nism brala.

Hvala vsem

New Report

Close