kako naj učinkovito spravim recepte iz revij?
Zadnje čase kupujem revijo LIso (ugodna cena glede na revijske trače Jana oz. Nova ipd, no po tematiki se ne more primerjat ampak to je za mojo dušco) bolj zarad receptov kot pa kaj drugega. Imam jih že kar lep kupček in razmišljam kako naj samo strani z recepti pospravim na varno. Namreč če vložin samo list v fascikel vem da se bo strgal, če dam v U mapo mi pa prec povhn fascikel. A je še kaka druga varianta. Na ta način si bom izdelala svoje kuharske knjige. Sej je kr neki pamtenih stvari notr in nasvetov.
mene po eni strani moti najbolj to da so velikokrat take sestavine k jih sploh ne poznam in ne vem kje bi jih dobila, ampak pol jih pa mal prilagodim po svoje, neka ideja in nasvet kako se kaj naredi mi prav pride pa četud pol priredim po svoje. Ali Anja tud izdaja tko neki podbnga kot Čarovnija okusov in ima veliko receptov v reviji. Sam zanima me. Na Liso sem navalila k mi je poceni 150sit tedenska izdaja in to je tud edina revija ki jo kupim. Če je Anja boljš bom pa preverla k je še nikol nism brala.
Hvala vsem