Kako naj prebolim?!
Znašla sem se v težki situaciji zato se obračam na vas, ker verjetno vas je polno tukaj, bolj izkušenih od mene.. Prosim resnično ne potrebujem kritik in pisanja kako sem neumna, da sem se v to sploh spustila, ker vse to res sama že vem… potrebujem samo nasvet, kako izplavati iz tega sran*a… Pred 1 letom sem se spustila v “zvezo” s starejšim, poročenim moškim.. Najprej mi je bilo popolnoma vseeno zanj, on je hodil za mano kot nor, priznam bilo mi je zanimivo… Potem pa sem le popustila in začela sva malo bolj resno. Z mano je preživljal veliko večerov, me vozil vsepovsod, še med službo kadarkoli je imel čas, je hodil k meni v lokal kjer delam, bila sva skupaj na morju, itd… Nihče dejansko za to ne ve. Sploh ne vem kdaj me je zadelo, ampak res sem se zaljubila vanj. Ne pričakujem da pusti svojo ženo, sem skoraj 100% da če bi bila jaz na njenem mestu, bi mene kmalu varal s katero drugo.. Pa stara sem 23 let. Skratka situacija se je obrnila, kar naenkrat me je začel ignorirat, vse moje klice, smse, maile… Nikjer več ga ne vidim, nisva se skregala, samo odmaknil se je. Ni ne duha ne sluha o njem že skoraj 2 tedna. Vem da je čas da ga pustim pri miru in zaživim drugačno življenje… Prvič sem se zaljubila in to v osebo, s katero sem že na začetku vedela da nimam prihodnosti, vse skupaj mi je bila le zabava, sedaj pa tole… Kako naj ga prebolim? Kako naj se uprem želji da bi ga poklicala,.. Ponoči ne spim, vse svoje prijatelje sem dala na stranski tir zaradi njega, še v službo komaj hodim. Sploh nimam želje za karkoli, ampak vem da se moram pobrati nekako.. Ampak kako???
Zgodila se ti je neljuba situacija, sreco pa imas,xa si se ga ze po enem letu losala. Najbrz je zena kaj posumila, pa se je ustrasil. naj ti bosola za naprej.sedaj pa odpri sampanjec,ker si se resila zajedalca.starasi 23 let, vse je še pred teboj. Pa naslednjič zaradi tiča ne dajajprijateljev na stran.