Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kako je z rednostko menstruacije po porodu?????

Kako je z rednostko menstruacije po porodu?????

Pozdravljene,

rodila sem pred 6 meseci, dojila pa sem 4,5 mesecev. Prva menstruacija je bila nenavadno močna in kar 8 dni dolga. Zdaj pa že 15 dni čakam na 2. menstruacijo.
Zanima me kako je bilo z vašo menstruacijo po porodu – je bila takoj redna ali to nekaj časa traja, da je zopet redna (prej sem imela vedno redno menstruacijo – točno na pričakovan dan!).

Hvala za odgovore!
Aneta

Tudi meni se je menstruacija po porodu spremenila. Sedaj je močnejša, a manj boleča. Imam jo že osem mesecev in je še neredna. Enako sem slišala od prijateljic, ki so tudi rodile.

Torej brez skrbi in lep pozdrav.

Na koliko dni ti je menstruacija prihajala?

Aneta

Na 30 do 35 dni.

Tudi jaz se ubadam s podobno težavo. Prej sem imela menstruacijo točno na datum, sedaj pa čakam drugo menstruacijo po porodu že skoraj cel mesec. Verjetno tudi jaz potrebujem vaše izkušnje – da je človek bolj miren.

Lep pozdrav!

Drage moje !
Jaz sem po drugem porodu pred dvema letoma dobila menstruacijo pred enim mesecem, torej po triindvajsetih mesecih otrokove starosti plus nosecnost.menstruacija pa mi je trajala tri tedne.Kako bo z drugo, se ne vem.Ze pred porodi pa sem imela zelo neredne mensrtruacije, vcasih celo na tri mesece.Aja, moram se dodati, da se vedno dojim.Torej upam, da se ne boste rabile prevec sekirati
Lp Mojca

Jaz zdaj čakam 17 dni, pa sem zaradi lastne mirne vesti včeraj naredila test Clearblue, ki je bil negativen. Tako sem zdaj vsaj zaradi tega malo bolj mirna. Zoprno je edino to, da imam vsak dan znake za menstruacijo in je še vedno ni – in ne vem kdaj me bo enostavno presenetila.

Pozdravček!

New Report

Close