Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Kako je to mogoče?

Kako je to mogoče?

Na sosednjem forumu “Ko starši žalujejo”, ki ga občasno prebiram in sem potem še nekaj dni zelo zelo žalostna, sem prebrala zgodbo, ki me je še posebej presunila.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=101&i=3565&t=3556 (se opravičujem, ker ne znam aktivirati linka)

Sprašujem se kako je to mogoče? Sama bi v takšni situaciji ravnala enako, ravno tako bi počakala do jutra. Kako je sploh možno, da se nekaj tako groznaga zgodi tako na hitro? Tudi moja dva otroka imata včasih vročino in tudi bruhala sta že, pa ju ravnotako nisem sredi noči nikamor vozila.

Ob taki zgodbi se vprašam, kakšni so tisti znaki (če sploh so), na katere naj bomo starši pozorni, da otroka takoj odpeljemo k zdravniku. Saj včasih sploh ne veš ali bi ga takoj peljal ali ne ob malce povišani vročini, glede nato, da je sedaj kar nekaj viroz.

Se opravičujem za postavljeno vprašanje, ampak zgodba me je zelo pretresla in sploh ne morem prenehati misliti na njo. Globoko sočustvujem s staršema.

Spoštovani ****,
zelo zelo hudo, žal. To je res katastrofa in ni je besede ali tolažbe, ki bi v tem trenutku starše kakorkoli vsaj malce pomirila. To je nepravično, to je nemogoče, to enostavno je preveč hudo.

Lejte, draga ****, žal je tudi to del življenja, vsi si želimo, da se kaj takega ne bi dogajalo, ampak včasih je bolezen prehitra in premočna in si ne pusti, da bi jo premagali ne medicina ne bolnik.

Ne vem, če ste opazili, poskusim vedno pri nasvetih napisati: če pa je otrok takšen in takšen, … če pa opazite to in to … pa takoj k zdravniku. Pa moram povedati še to, da kljub temu, da je pravočasno zdravnik in pravočasno zdravljenje, obstja nekaj bolezni, ki so vseeno prehitre.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close