Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kako dolgo ste čakali na rez. krvnega testiranja?

kako dolgo ste čakali na rez. krvnega testiranja?

Pozdravljeni,

na Pediatrični v LJ smo bili v alerg. ambulanti. Kožni test so bili negativni, na rezultate krvnih preiskav pa še čakamo, čeprav bodo v kratkem minila že dva meseca. A je to normalno? Koliko časa ste vi čakali?

Hvala in lp

Pokliči in prosi, naj ti rezultate povejo po tlefonu. Na pisni izvid je treba čakati zelo dolgo, ne spomnim pa se več, koliko časa. Lep pozdrav,

Saša

Mi smo se testirali pri Voduskovi, izvidi so bili v manj kot 14-ih dneh.

Na Jesenicah 2-3 tedne.

Dej jih poklič, ker so šlampasti in se zna zgodit, da so kam založili.

Sin je bil testiran januarja, na izvide smo čakali tri tedne.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Ojla,
moja hči je bila testirana 3.3., izvidi so prišli 10.aprila – krvne preiskave trajajo cca. 3 tedne. Kako hitro je napisan izvid pa je odvisno od alergologa, Kuharjeva si vzame svoj čas, tako s pacientom kot z narekovanjem…. in so vsaj temeljiti izvidi!
Prejšnji teden (1.6.) pa sva bili ponovno na pregledu in čakava izvide krvi……

dva meseca je res dolga doba, pokličite alergologinjo pri katerem ste bili na pregledu in povprašajte kje se je ustavilo!

….. o jesenicah pa ne bi!!!!!

lp, Tjaša

Pozdravljena, TT!
Mi smo bili 1.6. prav tako na ponovnem testiranju pri Kuharjevi (okoli 13-ih), pa mi je obrazložila, da ob sredah dopoldne pošiljajo te vzorce v laboratorij in da bodo zato naši narejeni šele naslednji teden (danes). Pa da naj kar pokličem tja enkrat proti popoldnevu, če bodo že imeli kakšne podatke pri sebi. Pisne izvide smo tudi mi namreč prvič čakali dobra 2 meseca… Poskusi poklicat tudi ti. Srečno!

Pozdravljena SončekŽan!
Midve sva bili na vrsti prvi, ob 9.ih.
Bom počakala še kakšen teden, saj mi je rekla da vsaj 14 dni ne bo rezultatov – testirali smo pa same nove stvari, ki pa se jih ne moremo izogibati (plesni v zemlji)…..

vseeno hvala za nasvet,
lp, T.

Ljubljana – 7 tednov. Katastrofa!

New Report

Close