Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija kako do operacije

kako do operacije

Lepo pozdravljeni!

Že nekaj časa razmišljam o operaciji nosu. Sedaj pa me zanima kaj vse moram prej narediti, da pridem do posega. S tem mislim na napotnice, pregled, kam natančno moram it?…Kako dolgo je potrebno čakati na poseg in koliko časa ostaneš v bolnišnici po posegu? A je sprememba konice nosu zahteven poseg in drag? Namreč moti me le konica nosu, ki je predolga in preokrogla. Zgledam kot kakšen klovn. Poseg bi rada opravila med šolskimi počitnicami, ker imam takrat čas(namreč sem učiteljica). Ne morem se tudi odločiti med zasebnimi klinikami ali kliničnim centrom v Ljubljani.

Lepa hvala že v naprej za odgovore.

Pozdravljeni

Prvo si morate izbrati koga izmed nas ( na primer mene 🙂 pokličite v pon ali troek dopoldne na 01 5400191 za termin, nato se dogovoriva za termin pregleda. Tam se pogovoriva o vaših željah in o možnostih korekcije.

Cene posega pri meni se gibljejo med 1500 in 2500 evrov odvisno od vrste anestezije in zapletenosti posega.

Korekicja vrška je pogoto precej zapleten poseg saj je potrebn preoblikovati zapleteno tridimenzionalno strukturo sestavlejno iz več hrustancev…

lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!
Zanima me ali je ta poseg možen,koliko je nevaren,koliko časa traja celjenje,koliko traja poseg in koliko stane?

Hvala za odgovor!

New Report

Close