Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Kakanje ponoči

Kakanje ponoči

Pozdravljeni. Imam sina, ki je ravno dopolnil 3 leta. Je vesel, živahen fantek, kot je primerno za ta leta. Brez plenice je nekje cca pol leta. Čez dan pove, če mora iti lulat ali kakat. Še vedno si malo zmoči spodnjice, ker predolgo čaka z lulanjem. Vendar to me ne skrbi. Rabi svoj čas. Ponoči je suh že kake 3 mesece. Sedaj se je pa zgodilo, da se je 2x pokakal ponoči. Za prvič sem mislila, da ima kako virozo in mu je ušlo. Danes ponoči sem pa videla, da ni driska, da je blato normalno. Čez dan ni nič kakal. Ali je to spet kakšna faza, bi morala povedati pediatrinji? Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Morda gre za razvojno težavo, ki bo hitro minila. Če bi se nadaljevalo, bi se pokakal vsak teden ali pogosteje, se posvetujte s pediatrinjo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close