Najdi forum

Kajenje in starost

Zivjo folk!!!!

Mene pa zanima kolk vas kadi in kolk ste stari???

jst kadim… star sm pa 16… kruto… sej vm da ni prav a kaj čem če mam pa same frende pa frendice ko kadijo…:(((((…

ej sori sam to je pa men neki najbolj neumnega… da kadiš zato, ker kadijo tvoji prjatli… ne mi rečt, da so ti clo rekl, da če ne boš kadil, da se ne smeš z njimi družt?..to zame niso prjatli… a kadiš mogoče zato, da bi bil KUL?… kst sm stara 17 let in ne kadim,ker to ni zdrav, niti nimas nobenga uzitka ob tem, poleg tega pa se da denar, ki se porab za cigarete bolj smiselno uporabt.
lp

jest sm tut 17 pa ne kadim.problem je pa v tem da kadi moj tip k je 20 str.zj ga pepricujem da nej neha kadit:).sj drugac je kar uvideven glede tega ampak men gre useen na zivce LP

Jaz sem kadila od 8. razreda do 3. letnika srednje šole. V 4. letniku pa sem nehala- samo volja te reši! 🙂 In prou ql je zdej, ko ne vlečem več tistega dima v sebe. Vsaj da bi imel kaj od tega, ko kadiš. Ma je takooo brez veze, da bol ne more bit. In naj mi noben ne reče, da se ne da nehat, ker če sem jaz nehala (ko sem bla prav v tem), lahko nehate tudi drugi.
LP

edn je pisal/pisala:
> kaj čem če mam pa same frende pa frendice ko kadijo…:(((((…

To ne pomeni nič. Veliko ljudi v moji okolici kadi, pa me ni še nikoli zamikalo, da bi začel kaditi.

maja je pisal/pisala:
> jest sm tut 17 pa ne kadim.problem je pa v tem da kadi moj
> tip k je 20 str.zj ga pepricujem da nej neha kadit:).sj

Povej mu, da se ti zdi, da se poljubljaš s pepelnikom in da to sploh ni zabavno
:-)))))

Ja res je da se nehat – le če je prava volja. Jaz sem stara 23 in kadim, ampak včasih en cigaret, drugič pet – nikoli pa več kot 10.

Ne kadim in nikoli nisem – je pa zanimivo, kako se ljudje zavedajo škodljivosti kajenja pa še vedno kadijo. To pa, da samo enega na dan, je samo izgovor nekoga, ki se ne more upreti skušnjavi. Moje sodelavke se non stop “trudijo” prenehat kaditi, vendar imajo vedno kakšen izgovor pri roki; npr. danes imam pa rojstni dan, moramo proslaviti projekt,…
No ja, vsak je svoje sreče/zdravja kovač!

Jst sm stara 19, pa ne kadim…edino včasih ko grem ven in mal več popijem mi zapaše kak cigaret…pa še to sm začela počet kake dva meseca nazaj…Naj frendica me je že opomnila, da neumn zgledam in da nej neham s takimi bedarijami…Sej ma čist prov!

zastrupljaš se pa še vedno! Res, verjamem ti, da te ne zamika, ampak poskrbi zase.Čeprav ne kadiš, si uničuješ zdravje z njihovo prisotnostjo, bolj kot si misliš.

didi

Ste že vsi povedali krasno – čiki so adijo scena. Pa tudi ceneno izgleda, če kadiš. Ni hujšega, ko punca s čikom v ustih pa gre po ulici. Bljaaaarrrgghhhhfuuuueeeahh!!

ja kadim pa stara sm 17 let

vse na vse prijetelji nimajo takega vpliva. v moji druscini nas ne kadi veliko, le nekateri smo temne izjeme. ja pa to zelooo slaba navada, ki se je nakateri tezko otresejo.

AtaSmrkj sj sm mu povedala pa od takrt naprj skos cigumije nos sabo 🙂

stara sem 17-kadim! začela pa sm pri 14-ih.

Jaz ne kadim,mogoce kdaj pa kdaj ko sem v druzbi kaksnega skadim,drugace me pa cist nic ne vlece k temu,da bi kadila.V tem sploh ne najdem ene ful hude fore,res.
In povrh vsega,zakaj bi kadila in s tem ko bi kupila cigarete,u bistvu placala za lastno unicevanje?
Ce pa ze moras kadit pa u bistvu sploh ni vazno kolk si star…

Prosim ,če mi pomagate?
Imam zelo slabo prebavo in zaradi tega ne morem shujšati.Tišči me v trebuhu, imam občutek kot, da bi se preveč najedla. Sicer zelo malo pojem, popijem do dva litra tekočine na dan, vendar grem zelo malo na vodo,kot da bi se mi voda zaprla.
Prosim, če mi hitro odgovorite na vprašanje, ker grem 7.7. v toplice.
Se v naprej zahlaljujem za odgovor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close