Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši Kaj vgravirati na kemični svinčnik za doktorat

Kaj vgravirati na kemični svinčnik za doktorat

Hjojjj…malce sem že pozna oz. se mi mudi, pa bi vas prosila za pomoč: starši so fantu kupili Pelikanov set (kemični svinčnik in penkalo) za opravljen doktorat. Sedaj želimo na pisalo nekaj vgravirati za spomin,…kaj predlagate? Graviranje na obe pisali ali samo eno…predvsem me pa zanima tekst kaj naj vgraviramo?? Ali samo datum ali kaj se gravira v takih primerih?

10000 x hvala že v naprej za vsako idejo:)

Deja

Kemični svinčnik za doktorat?????????????????????????????????
Pa radirko za tretji razred in brezčrtni zvezek za gimnazijo!!
Tragedija!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco M., ravno iščem darilo za nekoga, ki bo star 60 in pisalo z graviranim napisom ni slaba ideja. Za dodatek. Če bo darilo še kaj zraven, se pa nas na forumu pač ne tiče.

Ko bo KEMIČNI SVINČNIK dobra ideja se bom strinjal!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, kaj za vraga se pa vas tiče, kaj bo podarila za doktorat. Materialisti zagamani !!!!!! Seveda, vi bi pričakovali najmanj avto al pa gradbeno parcelo na Bledu, ane ?
Predlagam gravuro na obe pisali, tekst pa v smislu doktorata- odvisno iz česa je doktoriral.

ah dajte no……..

Prav imaš.
Človeška požrešnost,objestnost, ne pozna meja.
Jaz bi bila vesela tudi Pelikanovega seta, je znak pozornosti, je nekaj, kar bo lahko imel vedno pri sebi in se spomnil, kdo mu je podaril.

Pred leti se je zgodilo v Sloveniji..Nevesta je na poroko povabila bogatega strica iz Nemčije ali Amerike /sem že pozabila!/.
Stric je prišel v prekrasnem ,belem avtomobilu. V njem sta se prevažala ženin in nevesta. Za darilo ji je poklonil kristalno vazo in v njej avtomobilske ključe. kar nevesta ni vedela. Od strica pričakovala nekaj velikega za oko, zato je kristalno vazo z jezo vrgla ob tla, da se je razbila. Pokazala je, kaj si misli o njegovemu darilu. Stric je pobral ključe in odšel.
Za požrešnost je bila lepo nagrajena. Dobila ni ničesar. Kdor ni zadovoljen z majhnim darilom, si velikega ne zasluži.

mogoče:

vse najboljše za rojstni dan.

New Report

Close