Najdi forum

Strinjam se. Meli, tvoja mama ne zna zapustiti tega moskega (in je zato po svoje obsojanja vredna, kajti tebi v tem primeru ne bi bilo treba straziti), je pa odrasel clovek in ocitno ji ni pomoci. V necem pa si se le odlocila posnemati svojo mamo – “poskrbela” bos za oceta (in mu sla za poroka), namesto da bi si umila roke nad njim. Nisi mu dolzna nicesar, storila si veliko neumnost, saj je vprasanje, ali je ta clovek sposoben sploh kanca odgovornosti. Verjetno te bo izrabil. Kljub temu, da mame nekaj mesecev ne pretepa, je se vedno cas, da ga zapusti. Toda nosi globoke rane, ti pa tudi. Verjetno ne bosta nikoli mocni in samozavestni zenski – ce se ne bosta odlocili za korenite spremembe v svojem zivljenju in prekinili stike z ocetom.

Lepo povedano…

Nina, pa Angel, pa to :)))

Lep dan, perla, ampak ta deklica jew pa res luštna pesmica….

No, jaz pa imam obdobje, polno stresa in psihičnih naporov, odgovornosti, skakanja po sestankih in zelo malo podpore od fanta, ki sem jo pričakovala. Zato sem žalostna in me srce prilično boli (pa še zato, ker preveč kadim).

Maca, pust’ tobak! Pa ne bit’ žalostna!

Ziva resnica !
Se je tudi meni zgodilo kaj zalostnega , pa me je to samo utrdilo v prepricanju , da se vedno najde kaj ali kdo , ki je se nesrecnejsi in zato nimam pravice obupavati , ko pa imam vendar sreco , da mi ni se huje !
Ce sem se kaj naucila v svoji lekciji , je pa to , da ne smem biti nestrpna. Nespodbitna resnica je , da ko si preprican , da si dosegel dno svoje nesrece , je od te tocke naprej mozno samo se navzgor !
Za premislit , vse nesrecne !

Pa se nekaj sem enkrat pred casom prebrala na tem forumu , kar sem si zapisala kot misel za vsak dan posebej (gre menda za staro srednjevesko molitev) :
… daj mi moc , da spremenim stvari , ki jih lahko spremenim;
daj mi pogum , da sprejmem , cesar ne morem spremeniti in daj mi modrost , da locim med enim in drugim !

Vsem lep dan !
A.

Dan Jani! Lepa hvala za pozdrave! :))
Tole ni moje, je pa lepo…mogoče bo Perla prebrala…(upam)…

Sreča je kakor metulj.
Bolj ko jo loviš, bolj se ti izmika…
Če pa pozornost obrneš drugam,
pride in ti rahlo sede na ramo…

Pozdravljam!
Angel

Sem prebrala….prelepo in resnicno..Hvala.

Živijo
Dogodki v ZDA so seveda vredni vsega obžalovanja in sočustvovanja z žrtvami. Terorizem pa si zasluži obsodbo in skupina, ki je to zakrivila bo skoraj gotovo odkrita in kaznovana. A kar se tiče posledic v drugih delih sveta mislim, da se kaj posebnega ne bo zgodilo. Svet je postal neobčutljiv in bo na vsako, še tako hudo tragedijo vse (pre)hitro pozabil.
P

Vidiš Kaja, zaradi takih stvari smo zelo veseli, ko se vrneš iz dopusta.

ustavi, osveži, domov, iskanje, priljubljene – N A T I S N I .

Se mi prav smiliš

Lp

New Report

Close