Najdi forum

Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje o nečem. Fant oz. bol prijatelj za seks, ki je bil kratek čas celo zalj. v mene mi je stalno dopovedoval, da nisem njegova resna punca in se tako tudi obnašal pohajal sam, osvajal druge itd.., vedel pa je, da si jaz želim biti njegova punca in da sm zaljubljena. Zanima me pa naslednje. Meni je potem prekipelo in sm začela sama tudi jaz pohajati, se veliko družit itd., ker mi je bilo dovolj. In sm dobila občutek, da mu ni prav, rekel ni pa nič še celo nasprotno. On je bil vedno preprost, kanaenkrat pa je začel z naslednjim obnašanjem: pričel se je hvaliti, govoril mi je, da sem ista kot on (sm visoko izobražena on pa ni, nism lena kot on itd..) ko sva se dobila se je zrihtal, kot da bi šel na žur, delal se je pameten, naštudiral vse o eni tematiki, ki mene zanima, z preemtnimi vprašanji je želel ugotoviti, če ga pogrešam, vprašal pa ni direkt in mi še bol intenzivno začel povdarjat, da lahko delam, kar hočem, da nism njegova punca itd. itd. Sedaj se spašujem naslednje, kaj je s tem želel doseči, ker me matra firbec in se mi zdi, da ni ravno vse vredu z njim.

ko si mu bila na voljo – mu nisi bla zanimiva.
zdj pa ko vidi da si se tut sama v red spravla, pohajkujes, ne dajes ga na prvo mesto…je pa zacel z izpadi, in ne kot ljubosumnimi da mu je res 1000% do tebe, ampk na ta nacin da si te lasti. ker je biu vedno vajen pozornosti.

ce bi se sedaj ogrela zanj in mu to pokazala, bi se kr hitro odmaknu al pa zacel s takimi o glej zaljubila se je in te zacel odrivat stran.

podobno se je tut men zgodil.in tocn tko se je razpletl.in potem metanje “kdo je jaci”. res otrocje.ampk zdj sva na tej tocki da se nekak sploh ne slisva, ubistvu je ful nerazresenih stvsri ostal, pa ni skode, skor k da sva na bojni tocki. zdj mam pa itak fanta in ne menjam 🙂 pa karkol je ze blo tisto viharno obdobje 🙂

Sedaj nimam z njim nobenih stikov več, ker sem mu napisala vse, kar si o njemu mislim. On bi me pa še osebno videl, to mi je dal vedeti posredno. Pa sem to kar ignorirala. Pa ves čas , ko sva si sedaj dopisovala je želel manipulirati z mano. Potem sem mu napisala še zadnje sporočilo o njegovi neiskrenosti in mu napisala adijo na koncu, sedaj pa se ni nič oglasil več, Moam pa povedati, da nisva uporabljala zaščite, ker on je rekel, da bi bil vesel, če bi imel otroka. To mi pa res ni bilo jasno. Če ni pripravljen biti z mano, kako bi imel otroka z mano. Pa je rekel, da potem bi se pa zresnil. Kakšno je vaš menje? Kako naj se obnašam, če me spet kontaktira ali, če ga srečam kje?

še en dokaz o razvrednotenju današnje izobrazbe. ti si ravno tako kot on eno domišljavo bitje, ki si mora filat ego s tem, da jih drugi občudujejo. Koliko vraga pa si stara? Pa zaščiti se že, si ne predstavljam, da imajo taki zmedenci otroke. Če ga srečaš, ga ignoriraj, pa spravi se resno pospravljati svoje podstrešje.

Draga Lejla81,

čas je, da se postaviš na svoje noge. Pri ljudeh ne poslušaj, kaj govorijo, ampak glej, kaj delajo. Ta tvoj fant ti je ves čas s svojim vedenjem (ki si ga lepo opisala) dajal vedeti, da ni za resno zvezo in da mu dol visi zate. O otrocih moški nalagajo vse sorte, ampak dejstvo je, da boš noseča ti in da boš za otroka skrbela ti – torej uporabljaj kontracepcijo. Seveda moškim paše seksat brez kondoma, posebej če eventuelne posledice nosi ženska.

Zato ti na srce polagam, vzemi svojo usodo v svoje roke in nehaj izgubljati čas s takimi zgubami in razmišljanjem o njih. Če želiš resno razmerje, najdi resnega fanta, ki se do tebe vede normalno.

Tudi tebi bo v pomoč knjiga Razkrita moška narava (David Deida)……..žepna izdaja.

Citat iz knjige:

Bolj ko čuti da vas ljubezen vleče skupaj, več razlogov vam navaja, zakaj potrebuje svobodo, in pripoveduje o načinih, kako jo bo ohranjal. O svobodi govori zato, ker čuti , da ga privlačite- natančno vzeto: NE zavrača vas, čeprav se tako zdi………………………………

Našla boš dejansko vse odgovore…….res zanimivo

res taka zmedena baba bo imela otroke z še bolj fucked up decom??

tipu dol visi, dubu je kar je hotel, verjetno če bi bila skupi z njim bi te cel cajt sam sekiral in sekiral in manipuliral s tabo… to ni tip za resno vezo. če ima tip žensko rad bo z njo, ne glede na vse, če mu pa ni, bo pa našel izgovore.
ampak za seks si mu dobra, za kaj več pa ne, žal.
se ti ne zdi to za mal?
meni bi se.

naslednjič uporabi zaščito hudiča!!!! kva ti dogaja v glavi jebemtiš, zato ker tam en kreten nekaj reče, boš ti tvegala otroka rodit takemu očetu? tako kot je rekla višje, tipi rečejo marsikaj o otrocih, ampak teža pa pade na žensko za vedno!

Jaz samo to vem pri moških hahah, da govorijo večinoma vedno resnico glede tega kaj hoče z žensko. In ne spreminja odločitve dokler časa sam ne pove. Torej, če ti je na začetku povedal, da ne želi resnosti oziroma ni pripravljen na kaj več se to vzame točno tako. Ženske pa rade fantarziramo. In ne poslušate moških. Nekatere. Ženske ponavadi nismo tako iskrene do moških. Namesto, da bi rekle, glej posluš fajn je da si želiš sex vezo toda jaz sem se odločila za resno vezo. In že prvi dan je lahko vse poštimano. Ampak kaj ko ženske mislimo, če me spremenimo mnenje, da jo moški tudi. In potem pa pride do strtih src, nerazumevanja in domišljije, ki jo ni meja. :-)))))) Zdaj me pa kar rad zato ker sem mu utegnila sex. Ja no ……………on pogreša sex ne pa tebe kot osebo….če bi tebe pogrešal bi bila vidva PAR seveda z obojostransko odločitvijo.

Ti si visoko izobražena??? He, he, preberi “slovenščino” ki jo uporabljaš!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kolk se malo ceniš. Ob prvi priliki mu boš skočila ponovno v objem, pristala na vse, kar se mu bo zahotelo. Ironija je, da boš po vsej verjetnosti zanosila. No, oglasi se čez kakšno leto.

In tebe ob vsem tem matra firbec, zakaj se on tako obnaša? Te ne skrbi za tvoje duševno stanje? Ti je vseeno, kako delajo drugi s tabo?

Ponovno se mi je oglasil in mi rekel, da se želi dobiti z mano, da mu zelo veliko pomenim ampak sem vse to preslišala in rekla, da me ne zanima, kaj mi ima povedati, ker mu nič več ne verjamem. Nato se mi je začl opravičvati, da je v težkm obdobju itd.. Potem mi je rekel, da me bo pustil pri miru in da naj se javim, če ga bom želela slišat. Sama pri sebi pa sem že raščistila, da takega človeka ne rabim ob sebi. Nimam sploh nobenega namena več komunicirati z njim. To sem zaključila, tako da hvala vam za komentarje.

New Report

Close