Kaj se dogaja, kaj to pomeni?
Spoznal sem dekle, ki mi na začetku ni bila simpatična… Ko sva se začela pogovarjat, pa mi je postajala simpatična čedalje bolj, le zakaj? Sva se dobila drugič, sem dobil občutek, da jo poznam že nekaj let. Sva se dobila tretjič, so že sledili poljubi, dotiki, objemi… Odlično se počutim v njeni družbi, nekaj privlačnega čutim na njej… Ampak sploh ne vem, če sem zaljubljen…?! Nimam nekega “filinga” oz. občutka. Pred tem sem imel vezo dolgo 4 leta in pol. Preden sem spoznal njo, sem bil leto in dva meseca samski… Pri bivši sem se takoj zaljubil na prvi pogled. Sedaj pa tega ni…
Kaj se bo tukaj zgodilo?
lp
Je kar običajno, da je vsako nasednjo zaljubljanje bolj blago, ne tako silovito, ker postanemo previdnejši. Nič neobičajnega. Zaljubljaš se ali pa si že. 🙂
to nima nobene veze z vsakim naslednjim zaljubljanjem. Pac enostavno ni prava. Saj marsikatera privlaci, ene bolj medlo, druge tak da ne ves ki se te glava drzi.
Tudi jaz sem po 8 letih sel narazen z eno, naslednjih par je bilo malo bolj, malo manj intenzivnih, potem pa je prisla ena mimo ki me je tak zmesala kot vse skupaj prej ne.
Absolutno. Ljudje različno doživljamo zaljubljenost. O ljubezni pa se lahko učimo dolgo časa. Čas je tisti, ki pokaže, če je prava in ne drugi, ki ti govorijo, da ni prava.
Pozdravljeni!
Spet se oglašam. Stvar se je “zakomplicirala” z njene strani (v pozitivno stran) vsaj zanjo. Je zaljubljena vame in pravi da ji je najlepše z menoj ter, da je srečna.
Kaj pa jaz… Še vedno ne čutim čisto nič, enostavno ne vem zakaj?! Dobila sva se že 5 krat. Kot sem povedal, je simpatična, karakterno odlična… Ampak… Moja čustva so zablokirana. Danes se spet dobiva, kaj naj naredim? Vedno sledijo dolgi poljubi, objemi (me ne moti), sodelujem. Ne smem ji dajat lažnega upanja, ker igrati se s čustvi je najbolj grozno! Naj ji povem, da trenutno ne čutim nič do nje?
Kaj mi svetujete sedaj? Najboljše bom vedel sam. Samo trenutno sem v izgubljenem položaju.
Da povzamem dogodek današnjega srečanja. V njeni družbi mi je prijetno, simpatična, karakterno odlično. To sem vam že povedal… Brez poljubov in objemanja tudi danes ni šlo. Mi je prijalo, ampak se sprašujem zakaj? Morda, ker sem moški in mi to ugaja? Ali zaradi čega drugega? Prišla sva tudi do dela, ki se mu rečejo čustva. In tukaj sem ji postavil vprašanje, kaj to zanjo vse pomeni od srečanj itd.? Je zaljubljena in da ji je to zelo všeč. Hotela je tudi moje mnenje in sem ji povedal, da trenutno ne čutim ničesar, ampak da je simpatična in mi je všeč v njeni družbi. Videlo se je, da je malce “razočarana” ampak tudi po tem pogovoru so sledili poljubi… Kaj je to??? Rad bi čutil ljubezen, tisto toplino…
Ne razumem, kaj bi rad čutil. Rekel si, da se v njeni družbi počutiš odlično. To pomeni, da precej čutiš. Se je od takrat to spremenilo?