kaj se dogaja
Zdravo,
sicer ne vem ce nisem zgresil teme, pa bom vseeno pisal tukaj, pa kar bo pac bo. Skratka zadnje case se pocutim relativno cudno, nekaj pogresam v zivljenju po vsej vrjetnosti je to partnerka ali pa vsaj tisti obcutek, da si ljubljen od nekoga, tisti obcutek da veš da nekdo doma čak nate, te objame, poljubčka itd… Nekaj časa nazaj sem končal zvezo s punco s katero si nekako nebi predstavljal živeti življenja, ker sva si bila preveč tuja in sem čutil da je boljše da se zadeve zaključijo. Od takrat dalje nisem uspel spoznati še nobene nove, ki bi me res pritegnila in na vsak način želkm spoznati nekoga s katerim bi delil te lepe trenutke, ugotavljam da želja postaja čedalje večja in to zna res biti problem…
Sicer pa tako recimo da imam privat življenje dokaj urejeno, končujem podiplomski študij, redno zaposlen, neodvisen, sicer še živim pri starših vendar smo ločeni, tako da sem bolj kot ne sam. Nekako se mi zdi da sem dosegel neke zastavljene cilje in bi rad začel z nekim družinskim življenjem in ta občutek me najbolj mori. Ljudje gredo z družinami na morje, jaz pa bom lahko šel s kolegi, ne rečem da ne bo okej, ampak enostavno nimam neke blazne želje. Da ne bo pomote imam kar nekaj kolegov s katerimi se družimo kar veliko skozi teden, ampak očitno to meni ni dovolj,bolj bi si želel družbe punce, sprehodov,ogleda kakšnega filma ali pa samo kakšen pogovor kakor pa družbe kot je ta, pa ne da so slabi kolegi..enostavno nimam želje.
Ne vem no se samk meni zdi ali je samsko življenje res tako monotono… Imam kar nekaj hobijev ki mi zapolnijo dneve, vendar je vse skupaj očitno meni premalo..
Bi bil hvaležen kakšnega komentarja, da se mogoče malo streznim :).
Vsak si življenje uredi tako, kot misli, da je zanj najbolj prav. Če torej misliš, da ti bo lepše s partnerko, boš v tej smeri urejal svoje življenje. Nimaš se kaj treznit, do takrat pa se predajaj temu, kar imaš.
Živjo Denis … vem, kako je s tem. Že dolgo časa sicer živim sama in večinoma sem kar zadovoljna s tem, a tudi jaz si želim, da bi bilo drugače, da bi se lahko tudi jaz naučila še česa … da bi imela še kakšno novo izkušnjo (kako drugo kot sama s sabo 😉 ) …. če si za kakšen sprehod, kavico, piši na ZS.
LP
Samsko življenje zagotovo ni tako monotono, vedno se kaj najde. Je pa res, da zvečer ležeš v posteljo sam. In to zna včasih piknit, vem. Če boš obupano iskal, zagotovo ne boš srečal take, ki bi te res pritegnila. Tvoj obup pritegne le obup druge oseb, to pa ni to, kar si želiš. Ne obremenjuj se s samskostjo, pač uživaj sam s seboj.. in v stvareh, ki te veselijo. Kaj pa veš, mogoče bo morje letos zate usodno.. Če te pa kakšna pritegne, jo pa le ogovori.