Najdi forum

Kaj pravite na to?

Kaj pomeni tole? Sedaj sem imela fanta skoraj leto, ta mi je dajal ljubezen na materialni način, kar meni ni pomenilo nič, sedaj pa sem se začela dobivati z fantom iz preteklosti, s katerim sva se imela zelo rada, ampak sem jaz vedno znova izkala nekaj samo da ni bilo dobro. Vedno sem ga obsojala, da me vara…..vsakemu, ki mi je kaj povedal sem verjela, tako da sem potem zapadla v depresijo, ki sem se je komaj otresla, vsak je rekel, da mi je to povzročil on in da ga naj zapustim, če ne mi ne bo nikoli boljše, jaz sem si to tako močno v podzavest potlačila, da sem to storila, čes potem bo boljše ampak ni, novega fanta sem imela rada, vedno ob vsakem trenutku pa sem se spomnila bivšega s katerim sva živela skormno in lepo, le da so nama v zelje skakali drugi. Sedaj naju je oba strah ljubezni, ker se bojim, kaj bodo spet rekli drugi, če bi naju res spet zagledali skupaj, pa čeprav so že temu fantu govorili, kar ni bilo res, da še bom z njim in da se z njim dobivam…..bojim se ljubezni zaradi drugih, da ne bodo obrekovali, kaj naj naredim?

Spoštovana Meli,
temu,kar opisujete, bi lahko rekli popolna zmeda,hkrati si namreč dopuščate,obenem pa zavračate povsem nasprotujoča čustva , rezultat je seveda razdvojenost.Skalili ste toliko vode, da ničesar več jasno ne morete videti,zato bo treba počakati,da se meglica poleže.V dobro vam je šteti, da ničesar namerno ne prikrivate, v neugodno pa to, da potrebujete fanta, ki bi bil čvrst po značaju,nežen po čustvih,iznajdljiv kot diplomat in predvsem dovolj odporen .Vzemite si čas.

New Report

Close