KAJ PA ZMENKI NA SLEPO?
Kaj mislite o tem?Ali je varno,ali spoznate koga na ircu pa se pol zmenita za zmenek?A je kdo že probal in podobno…
Čuj, jaz sem bila ponavadi razočarana, samo nikoli ne veš.
m.
Živjo
Ta tema je že odprta na forumu srednja leta najlepša leta.
Ljubezen preko interneta ali pa kakor hočeš(IRCA)
Tam boš prebrala tudi mojo zgodbo, ki sem sedaj srečno poročena pa sem tudi šla na zmenek na slepo pa se je končalo tako, da sva sedaj mož in žena preberi tam, ki sem ti že omenila
vso srečo
marelica
Moja frendica je preko neta spoznala dva tipa (ne hkrati) in tudi hodila z njima (s prvim 2 meseca, z drugim pol leta). Ampak sta se izkazala kot ena največjih čudakov na svetu!!!! Ne moreš belivat!
Sicer to ni nek dokaz, da so vsi taki, ampak slišala sem pa že ful takih bad stvari.
Zato premisli, v kaj se spuščaš – pa bodta najprej sam frenda, pol pa, če se ne bo “izkazal” kot kak weird tip, navali!!!!!
🙂 čAU
Meni se je že obneslo, imam prijateljico, poročeno, ki jo mož zanemarja, in hodiva (in seveda seksava) že približno 1 leto. Imava se čudovito. Po drugi strani pa so nekateri zelo čudni, nikoli ne veš, na kaj naletiš. Uporabljam pa ICQ.
vredno je dobro premisliti, preden se spustiš v taki zmenek…
ampak meni se je splačalo….sem že napisala mojo zgodbo na drugem forumu…
pa veliko sreče
Jaz sem že probala. In to velikokrat. Hvala bogu za mojo (včasih preveliko) samozavest. Svarim te, da v živo stvari ne izgledajo tako kot se zdijo na netu. V sebi vse preveč idealiziramo določene zadeve, zato se (pre)večkrat zgodi, da smo prizadeti. Po drugi strani pa nam take stvari lahko pomagajo, da smo bolj realni in znamo stvari jemati z rezervo.
Vseeno sem pa imela eno lepo izkušnjo. Spoznala sem prijetnega tipa, se v njega zaljubila, potem sva hodila in se po letu in pol ločila. (Wow, to se pa rima, pa sploh ni zima! ;-))
Želim ti srečo!
no jest se glih nisem po ircu z njim spoznala, ampak preko agencije za posredovanje stikov…..podobna zadeva, tudi to je zmenek na slepo, le da se prej slišiš po telefonu!
Šla sem kar ene 10 krat, pa nisem zafrustrirana, ali grda (no ja, za lepo se tudi nimam). Kar tako sem poskusila!
Eni tipi so bili kriza, res! Po telefonu tako ljubek glas, v živo…??????!!!!!
No, od 10 sta bila dva ok, eden je postal moj ful dober frend, zadnji pa moj mož!
veliko uspeha!
ps. mladi se nimajo vedno možnost spoznati na busu ali v šoli ali diskaču…včasih si se spoznal na veselicah ali ob sedmini! Saj konec koncev nimaš kaj zgubiti, pojdi na drink in amen! samo ne mu telefonsko dati prej, preden ga ne vidiš, ker pol te lahko še lovi (če se na primer on vate zatreska, ti pa ne!)
no jest se glih nisem po ircu z njim spoznala, ampak preko agencije za posredovanje stikov…..podobna zadeva, tudi to je zmenek na slepo, le da se prej slišiš po telefonu!
Šla sem kar ene 10 krat, pa nisem zafrustrirana, ali grda (no ja, za lepo se tudi nimam). Kar tako sem poskusila!
Eni tipi so bili kriza, res! Po telefonu tako ljubek glas, v živo…??????!!!!!
No, od 10 sta bila dva ok, eden je postal moj ful dober frend, zadnji pa moj mož!
veliko uspeha!
ps. mladi se nimajo vedno možnost spoznati na busu ali v šoli ali diskaču…včasih si se spoznal na veselicah ali ob sedmini! Saj konec koncev nimaš kaj zgubiti, pojdi na drink in amen! samo ne mu telefonsko dati prej, preden ga ne vidiš, ker pol te lahko še lovi (če se na primer on vate zatreska, ti pa ne!)
Halo!
Jaz sem spoznala tipa po SMS pismih. Zanimiva malce igriva, nagajiva, toda resnična pisma so bila kuuuul. Ko je moj GSM zatulil, sem vedela da bo me pismo zopet spravilo v smeh. Na dan je odšlo kar po 20-30 SMSov. To je trajalo kak mesec – samo pisma nič drugega. Nato sem ga poklicala – božanski glas še nikoli prej in nikoli pozneje nisem slišala takšnega. Nato zmenek in dva tedna prijateljstva, nato sex in ‘zaljubil’ se je v drugo. Po treh mesecih pride in me na kolenih prosi naj mu oprostim. Rekla sem NE!!
Še danes mi je žal, da ni ostalo samo pri pismih, ki so obem dala največ, saj sva oba govorila resnico.
Kaj češ.
LP
Nič ne zgubiš…Ga spoznaš, če ti je všeč lahko še kaj več, če ne pa samo frenda ostaneta…Zakaj pa ne:)
Jst pa mislm, da se večina folka na ircu olepšuje in se rpikazuje v lepši luči. Moja dobra kolegica ima za sabo zlo slabo izkušnjo…Tip nej bi bil a la Brad Pitt, bogat…ful okej za pogovarjat..bla…bla…To zadnje je blo še nekak res, ostalo pa…rajš ne govorim. Nevem, men se zdi velik bolš da preden greš na dejt vsaj veš kako tip izgleda. Ampak probat ni greh! Vseen pa je velik drugih variant da spoznaš tipa kot npr. lokalčki, diskoteke, kino, knjižnica, šola, igrišča, fitness….kokr pa preko interneta.
Jp! Tud js sm spoznala tipa po netu. Zdej hodva in se mava noro!!!
Bad experience samo to lahko povem.Ni vse tako kot se zdi na prvi pogled oziroma na lepe besede.Je pa tudi res da je net narejen zato da prikrije tudi slabosti če jih želimo prikriti.Se pa zadeve v večini ne obnesejo,vsaj kolikor je meni poznano iz moje izkušnje in izkušenj poznanih.
Sam ne to delat!!!!!
ZAKAJ?
ja sem se že zmenu s par lubicam in sem bil globoko, ampak globoko razočaran
Jest sem bil z dvema dekletoma, smo se smejali, spoznali, a se na zalost ni obnesl. A to ne pomen da ne bom vec poskusu. V pravem zivljenju sploh ne morem dobit nobene, zato sem se obrnu na net (kao edina resitev). Sicer sem pa ze razlagal moje probleme, kksn mesec nazaj 🙁
Sej na netu lahk posilas tut slikce sebe….(vem ni zaneslivo da je to on/ona).
bye
MG
no naj ti povem, ircala sm pa sm spoznala zanimevega fanta, oziroma kar dva, na koncu pa sem ugotovila, da enega zelo dobro poznam, drugi pa zdaj hodi z mojo sestro!!
mislim, nič ne moraš izgubiti
Jaz sem se dobil v vseh teh letih irca približno z stotimi. Nekatere prav lušne punce, druge prav grozne. Večina je bilo tako, da sem šel napijačo in nato lep pozdrav in adijo. Saj če se samo tako dobiš še ni rečen da morta postat par. Odkar sem našel pravo ne hodim več na take zmenke.
Forum je zaprt za komentiranje.