Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost kaj pa krvomočnica po zanositvi

kaj pa krvomočnica po zanositvi

Jaz imam pa drugačno vprašanje – ali kdo ve, ali se krvomočnica lahko pije tudi po transferju oz. po zanositvi (tiste, ki ste zanosile naravno niste čakale tistih 14 dni) in koliko časa. Moja znanka pravi, da bi se kar malo bala, kajti lahko bil bil ta čaj v nosečnosti preveč agresiven in bi sprožal kontra učinek

Pozdravljen kuki ne vem kaj bi ti svetovala, ker nisem nikoli tako probala oz. nisem nobenih čajev pila v času postopka IVF. Ampak vseeno bi ti svetovala, da naj tvoja draga nič ne pije, če je že v postopku to je naj bolj sigurno. Če pa slučajno ne uspe pa si lahko očitaš, da je bil čaj kriv za neuspeh vsaj tako jaz mislim………. Jaz nisem nič pila, ko sem bila v postopku. Tisti 14. dni bosta ja potrpela, ker vem kako je vleče se kot 14. let……..
Želim vama vso srečo in lepega zdravega sončka
Lep pozdrav
Doroteja

Meni je ginekologinja odsvetovala pitje čajev, sicer bolj tistih za odvajanje (ker imam probleme z zaprtostjo), ampak jaz se bom , razen sadnim pozimi, odpovedala vsem. Tudi zelenemu, ki ga imam sicer rada, pa je za njega rekla, da tudi ni priporočljiv.

Glede krvomočnice. Po moje je ta čaj kar agresiven. Ne vem zakaj bi ga pila tudi po zanositvi? Najdi nadomestek za kakšen milejši čaj.

Srečno!

New Report

Close