Najdi forum

Živijo,

imam problem, sem bolj sramežljive narave in ne vem kaj naj napišem fantu v sms, ki mi je resnično všeč

Greš na pijačo?

In potem mu poveš da ti je všeč?

Konec je bilo to tak težko?

NE!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ful si mi všeč! A te lahko povabim na sladoled?

Simple as that 🙂 Moja prva je na točno tak način padla 🙂 Res pa je, da takrat še nismo meli vsi telefonov in sem jo to vprašal v živo 🙂

Napiš mu da bi rada češnje rabutala pa si ne upaš it sama 🙂

Živjo,

(odvisno koliko si stara) Lahko mu tudi napišeš, da iščeš soplesalca za (drugo) četvorko in če je za.

Samo to je preveč specifična zadeva (kaj pa če ga ne zna “densat”) in je boljša neka abstraktna, nekonkretna dejavnost – kot prvi komentarji, ampak vseeno.

Oj
Jz imam pa mal drugacen problem… in sicer… z mojim sosolcem se ful dobr razumeva.. letos je bil now ucenec in ja spoznala sva se po vibru.. nism vanga. Ampak se je ful dobr pogovarjat z njemu.. vcasih sva se ful tud po 3 ure.. sam zdej pa mn ker je se en sosolc men reku da je pokazu pogovor… midva sva se pa zmenila da nesmeva novenmu pokazat ker je so bile med pogovori tudi skrivnosti. Ko sm ga vprasala ce je res pokazu je reku da ni.. in jz mu nism vrjela… pol sm pa popustila in rekla da je ok in da res upam da ni pokazu… moj problem je pa ta da zdej se vec noce tok pogovarjat z mano.. in pa se da nevem ce mu lohk zaupam.. ker mogoce me je okol prenesu??
Pomoc???

Mogoče te je, mogoče te ni. Žal se boš morala zanest na svoj občutek. Največje skrivnosti poveš le tistim, ki jih že dolgo poznaš in so se že izkazali za zaupljive prijatelje. Ampak še vedno se lahko zgodi, da te kdaj kdo “nategne”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345


Torej Friend-zone ? Ja kaj pa če je on vate oz. si mu ti simpatična ?


Mogoče mu je pa ta “sošolec” (ali kdo drug) dal strokovno mnenje o vajini korespondenci (glej moj prvi odgovor zgoraj). Druga možnost je ta, da lahko, da se te je tudi preprosto naveličal. Nič ni večno, veš ?


Kaj a se bojiš, da te on in ta njegov sošolec ali cela moška populacija v razredu obdeluje in analizira ? Pa koliko si ti stara ?

Stara sem 14.. in mene skrbi da ce bi izvedeli to vsi… ker umes med najnimi pogovori so skrivnosti o drugih puncah

hejjj  nevem kako naj razveselim fanta ker mu je dolg cas

kdo kaksna ideja??

hvalaa

New Report

Close