kaj naj pocnem v casu ko nimam sluzbe
Pozdravljeni!
Stara sem 27 let.Po koncani srednji zdr.soli sem se zaposlila v dso in delala kot ms.v delu sem uzivala.Imela sem manjsi avto,dobro druzbo…vse.
Enkrat sem sla s teto na kavo im spoznala nekega tipa,bil je druzinski prijatelj ampak ga jaz nikoli nisem spoznala prej.Imel je zelo uspesno obrt.Povabil me je na pijaco in tako sva par pijac in par vecerij in bila v zvezi.Bila sva eno leto skupaj ko sva se zarocila in me je prosil da se preselim.k njemu.
Seveda sem bila noro zaljubljena,pustila sluzbo in odsla k njemu.Zivi v enem manjsem mestu.
Po dveh mesecih sem bila noseca,rodila fantka in zdaj ima malcek ze tri leta jaz pa ze tri leta brez sluzbe.norrim!!!!!
Rada bi delala,obljubil mi je sluzbo zelim delati delo kot sem ga prej ampak v tem ZD pri njih je zelo malo zaposlenih vsi so pred pemzijo in nobeden noce se v pokoj.On je probal preko vez uredit ampak vsi govorijo pocakaj.Drugdje pa nimam kam razen trgovina to mi pa ne pusti ker mi res ni potrebno.Pri njemu pa lahko zacnem delati cez dve leti ko nakupi neke stroje.
Jaz norim ne vem kaj naj delam dolgcajt mi je pocutim se nesposobno.otrok mi je v vrtcu jaz pa cel dan sama.nemorem vsak dan hoditi po shoppingih in kavah.rada bi se pocutila odgovorno za nekaj ,rada bi kj ustvarjala,delala..imate kaksne ideje?
Lp
Dobra ideja, A65! Tečaj tujih jezikov nikoli ne škoduje. Posebej pa ne škoduje v času, ko ljudje nimajo službe. Vendar bi iz povedanega priporočil avtorici nadaljevalni tečaj tegale, njej očitno še ne čisto domačega, torej tujega jezika, dvopičje;
http://www.ff.uni-mb.si/centri/cvi/jezikovno-izobrazevanje/jeziki/slovenscina/nadaljevalni-tecaj.dot
Znanje ne bo škodilo pri pisanju prošenj za novo službo, saj polpismene osebe dandanes izredno težko najdejo službo.
P.s.: Ker nekaj blokira oddajo sporočil, sem ustrelil večkrat, iz različnih koordinat.