Kaj naj naredim?
Pozdravljeni,
po polletnem dobivanju z fantom, ki ni nikoli želel resne zveze z mano, mi je izostala menstruacija. V tistem času sem opravljala še zadnji izpit na faxu in sem bilka v stresu, on pa namesto da bi mi stal ob strani, mi je rekel da naj grem na splav ali pa bom spoznala njegovo temno stran.
Od tega dne spoznavam vsak dan bolj to njegovo stran. Pustil me je preko smsa, piše mi da naj grem na terapijo k zdravniku, da ima zdaj naenkrat punco….saj vem sama sem si kriva, ker sm vrjela da je nekaj med nama, pa sploh nevem kje je doma in kako se piše, sumim da je lagal o priimku in o tem, za katero firmo dela. Oglašam se mu samo zato, ker bi rada izvedla resnico in tisto kar mi skriva. Jaz sem preprosto preveč fer, želim se s folkom zmenit, če mi povejo po resnici, pozabim in grem dalje, drugače pa me to pošteno muči. Ampak z njim ne bom imela zadnega pogovora, v katerem bi to priznal oz. bi mi razložil stvari.
V tem času, 6 mesecih dobivanja, je lagal da dela, čakala sem ga na 14 dni ker je baje delal za eno elektro firmo v oxfordu, veroni in linzu. Mislim da je bil samo v oxfordu, vse ostalo je laž, kot tudi to da ima naenkrat neko punco, če je pa stalno govoril da on noče zveze, da nima čustev in da ga življenje v dvoje ne zanima. Vrtim se v teh njegovih besedah, ki v večini niso resnične.
Mi lahko prosim svetujete, kaj naj naredim da ga pozabim na silo, ker do pogovora in resnice med nama nebo prišlo, nima on interesa zato. Kaj naj naredim? Pa nikdar nisem hotela takega zaključka, resnično ga imam rada, tudi zdaj ga ne obsojam in nimam nobenega negativnega mnenja o njem, čeprav vem da je patološki lažnivec.
Zahvaljujem se vam za ideje, kaj naj naredim da pozabim, ali kaj naj naredim nasploh, če se sploh da kaj. Hvala!
Pozabi ga, izbriši ga iz svojega življenja. Brez kontakta z njim. Uniči vse kar te spominja nanj. Če te poskuša kontaktirati, ignoriraj, zbriši. Verjemi da če te bo še kdaj klical je zaradi tiste zadeve ki jo imaš med nogama, samo to ga zanima, pa še to te bo klical ker se nobena druga ne javi. Verjetno nisi bila edina ki jo je tako vlekel.
Posveti se sebi in izboljšaj svoje stanje, beri knjige, športaj, nauči se nove veščine, druži se s prijatelji, prepleskaj stanovanje…
In še nekaj: globoko pri sebi razmisli zakaj se ne ceniš in spoštuješ da si dovoliš imeti opravka s takšnimi imbecili. Delaj na samopodobi!
Torej izostala ti je menstruacija. Si 100% noseča? Si naredila splav?
Sprašujem zato, ker je vse pogojeno s tem. Če ni otrok v igri, potem ga pozabi in kot že napisano izloči iz svojega življenja vse, kar te spominja na njega. Potreben bo čas, a zaupaj mi, da se bo srce zacelilo.
Če pa si noseča, pa njegova izjava v stilu “nisem hotel nič resnega” ni prav nič vredna. Vsak mora za svoja dejanja nositi posledice in hkrati odgovornost. To, da on ne želi otroka še ne pomeni, da nima odgovornosti…
Tip se je prišel s teboj malo povaljat, ne pa imeti družine s teboj. Zato bo zdaj naredil VSE za to, da ne bo rabil prevzeti odgovornosti za svoje vedenje (seks brez zaščite). Pa tudi, če sta imela zaščito, očitno ni bila 100% (v kolikor si noseča). Menstruacija ti lahko izostane, tudi ko nisi noseča, mimogrede.
Pazi komu ponujaš svoja jajčeca na oplojevanje.
Prvo ko prvo nihče ne piše da sem noseča, sem napisala de je bil stres zaradi izpita na faxu vzok temu, a berete vi poste v celoti?? Prvi stavek piše da je bil očitno vzrok izpit.
Drugič obsojam ženske ki z otroki lovijo tipe, pol pa ostanejo same z njimi – pravilno, otrok ni orodje in ne orožje dveh ljudi.
Tretjič kar se mene tiče, sem pri mojih 29letih zaključila zdaj s tipi in z zmenki in z vsem sranjem, grem daleč proč od tega, vi kar iščite prave ljudi za vas, jaz pa želim samo da mi vsi dajo mir…pravi pa obstaja v pravljici o pepelki,…. jaz pa živim real life.
Prvo kot prvo, če bi ti kaj brala ZA SABO ( v celoti), bi vedela, da te je tvoj pošiljal na splav. Na splav se pa ne pošilja nekoga, ki ni noseč. Ali si ti že kdaj šla? 🙂 Torej smo sklepali, da misliš oziroma mislita, da si noseča, saj nikjer nisi napisala, da si delala test oziroma, da preverjeno nisi noseča. Ne poznamo te, nekateri pač včasih mislijo, da zanosijo, če zunaj veter piha.
Še tri nazaj si iskala in prosila za nasvete, zdaj pa že “živiš real life”? Kaj to pomeni, da ne rabiš več nasvetov od nas? Čez tri dni jih boš pa morda spet? Mislim, da si ga živela tudi prej, razen če si vse skupaj sanjala ali pa si si izmislila zgodbo. :)) Ker, kdo pa ga ne živi, real life?
ker ne vem ce si videla odgovor na privat, ko si me kontaktirala ces da ne zastopim zadev in naj ne bom tako kruta…no sedaj se je skritsliziralo tocno to kar sem ti zelela dopovedat.pa verjetno se bo marsikdo se strinjal..
edaj vidim kje je srz problema.
drugace pa ne bi tako odreagirala ce ne bi
sama imela tako izkusnjo z 28
letnikom.ime na m.kot sem omenjala.saj
mi je zgodba poznana…in kakorkoli te je to
prizadelo, zakaj hudica te ne prizadanjeo
besede tega kretena k tko s tabo pometa??
a se nimas dovolj rada?! kaj bi se rada da
ti naredi da ugotovis da ni to ljubeuen..da
nima prihodnosti..ce je ze na zacetku
tako.eni se pac nikol ne spremenijo pa ce
se tok oblubjo.
zasluzis si bols..sploh pa ce po tolikih
mesecih se vedno nimas zakljucka. tudi
jaz ga nism mela..dve leti me je
razjedalo.pa na koncu sm ugotovila da
boljs da ne bi probala razsicstit sam so
spet budnila stara custva ven..bolj mesas
drek.bolj smrdi! tako da pojdi dalje v
lajfu..nej se ne vrti vse okoli tega tipa….ni
on center.sreca pa ni odisna od njega
ceprou se ti tko zdi..bos vidla cez leta k se
bos tej svoji zgodbi smejala.ene stvari pa
ni vredn dajat v prihodnost in razcistvat.
mej se rada ker kdo te bo pa imel ce ne ti
sama sebe?
lp
ti pa si ena, ha ha ha. kva je s tabo narobe???!!! pač si daa lukno nenemu ki ga ne poznas te je nasadil in napolnil. kaj zdaj imas otroka al ne al kaj?? a si sla splav delat. ti se cudis o neresnosti moskih KAJ PA TE TI SI?? A TI PA SI RESNA?? ko s gonis okol z neznanci brez zaščite?? če das tiča v lukno in jo napolni in je glih pravi čas pač pride do spočetja a ne?? kolko si stara??? če boš imeal otroka pa vrjetno očeta ne bo tezko najt. IMAMO POLICIJO PRI NAS A VEŠ???? ker je kot starš dolžan skrbet za otroka pa če mu je všeč ali ne??!! vrjetno tudi on ni najbolj naudusen nad teboj a ne???? ze ve zakaj!!!