kaj naj naredim?
Znašla sem se v neljubi situaciji, ko se moram odločiti, po kateri poti naprej…
Ne vem, če se prav obračam na vas, pa vendar…
Splošna medicina mi je postavila diagnozo Akustični nevrinom (3×2,5 cm) na desnem slušnem živcu in predlaga operativni poseg…
Med tem časom pa hodim na osteopatsk masažo glave in gospa, ki jo izvaja meni, da to ni tumor, temveč krč, ki je nastal zaradi neprekrvavitve v glavi, ker sem imela v otroštvu prometno nesrečo (avto me je zadel s kolesom v glavo).
Na to uho že 7 let slabše slišim, skoraj nič, nekaj časa sem imela tudi omrtvičeno ličnico in del uhlja, po masažah pa se je stanje izboljšalo in težave so minile, leše opešan sluh…
Menite, da se stroka moti ali je v zmoti osteopatka??? Kaj naj naredim???
Hvala za karkršnokoli pomoč ali besedo…
Morda nasvet, kam naj se še obrnem…
HVALA!
Na žalost imam premalo informacij o vaši diagnozi in zdravljenju, zato ne morem biti razsodnik. V končni fazi se morate odločiti vi.
LP
Hvala za odgovor, odločitev je v mojih rokah, to vem… To so mi rekli v bolnici in osteopatska maserka… tako da mi je jasno…
pa vendar… si lahko v taki situaciji sploh kako pomagam z osteopatsko masažo, ali le zgubljam čas in denar???
Je možno, da se medicina moti??? Smo zdravnikom le poskusni zajčki za boljšo prakso??? Se da pomagati v mojem primeru tudi druugače, ali imam prenevarno diagnozo???
Hvala.
Res mi je žal, vendar vam na vašo vprašanje ne morem dati odgovora. Nisem vas testiral, ničesar ne vem o vašem dosedanjem zdravljenju, zato bi bil vsak odgovor neprofesionalen.
Vedno povem odkrito, kje so meje svetovanja na forumu, pa tudi moje meje v znanju. Upam, da boste sprejeli mojo odločitev.
LP