kaj lahko naredim?
Pozdravljeni,
danes sem bil prav presenečen, ko mi je neznana punca povedala
za mojega kolega, da ji je všeč, če ma punco itd…
No tukaj se pa zaplete, ker on sploh ne kaže zanimanja za ženske pač sam bul u telefon k pride ksna mem , sm mu že reku da se sicer ne mudi ( 21 let)
da ma resno zvezo sam da je škoda, ker bi lahko mel že punco..reče sej bo, ne obremenuj se,
prvo mors najdt tapravo pol pa naprej in pol spet gleda u fon, pač res prosm za idejo k ne morm gledat kako sam visi na desničarskih forumih in se dobesedno radikalizira….
Hvala in lep dan
Prvič, ni gej in dvomim, da je aseksualen. ( zakaj potem zna na pamet skoraj vse seksualne poze in ne vm kaj še v zvezi s seksom? potem verjetno ima potrebo po spolnosti ne? Gej ni, ker sovraž homote iz srca že od nvmkdaj, to je prevzel od starih staršev ( domobranc itd))
Drugič, želim mu sam pomagat,
me zanima sam kako dvigniti samozavest pred ženskami, ker ( ni edini danes) je nima.
In ja me moti da je dobesedno nafilan s sovraštvom, pa kaj naj,
če so že tastari poskušal in ni šlo ( kavo umir stališča, nehi s nazi dizajni…), so že bile situacije ko je nekaj vrgel v obraz muslimankama ko sem bil z njem zunaj.al pa zacel fight skor….
lep dan, nism napisu tole je osvežitev cca 1 dan stara, očitn je za to kriva neuspešna zveza, ki jo je imel
3 leta nazaj.Podrobnosti žal nisem izvedel, slišal sem le, da naj bi ga dobesedno zavrnila na
podlagi videza, ker si tako suh….pogovarju se je s enim kolegom v baru, ravno ko sem prišel,tako da sem ta del slišal. Pa 3 leta nazaj sploh nisem vedel, da je v zvezi, pa ni bil še v
radikalnih vodah….očitn je na žalost ona pripomogla k temu, da ma zdej fajn sliko o ženskah….
al kaj?
Pomembno je, da si zgradi fajn sliko o sebi. Potem ga takšne stvari ne bodo več tako potrle. Ženska lahko moškega zavrne glih zaradi česa si le ta zahoče. Prav tako pa moški njo. Tako da… to je nepredvidljivo.
Po opisanem sodec je gej. Ves kolikokrat je bilo ze dokazano, da tisti ki sobrazijo geje, so v resnici geji. Ampak so odrascali v takem okolju, ki tega ne bi preneslo oziroma so jih filali z sovraznostjo. Tak fant si bo zelo tezko ali nikoli, priznal da je gej. Zato jih bo toliko bolj sovrazil in iskal take radikalne ideologije. Zanimanja za punce, pa posledicno ne pokaze. Temu pojmu se rece ponotranjena homofobija. Pooguglaj malo. Lp
Po opisanem sodec je gej. Ves kolikokrat je bilo ze dokazano, da tisti ki sobrazijo geje, so v resnici geji. Ampak so odrascali v takem okolju, ki tega ne bi preneslo oziroma so jih filali z sovraznostjo. Tak fant si bo zelo tezko ali nikoli, priznal da je gej. Zato jih bo toliko bolj sovrazil in iskal take radikalne ideologije. Zanimanja za punce, pa posledicno ne pokaze. Temu pojmu se rece ponotranjena homofobija. Pooguglaj malo. Lp
[/quote]
Al pa da ima druge skrbi… Recimo študij.. posel.. karkoli..