Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kaj jeste mamice z dieto na KM

kaj jeste mamice z dieto na KM

Tudi moja dojenčica (polno dojim), 5m, ima alergijo na kravje mleko in jajčni beljak in seveda sem jaz zbegana od vseh seznamov kaj jesti kaj ne, kaj kupiti, kje… Zanima me, katero sadje sploh lahko jem (jabolka, banane,…kaj še?), katero marmelado in kje kupujete? Tiste Etine in KOlinskine s seznama dovoljenih živil sploh ni v trgovini. Tako, da bi bilo najbolje z domačo marmelado a iz katerega sadja? Kaj pa Cornflakes? Od Lime ga nisem dobila, kupila sem nekega italijanskega bio cornlfakes brez glutena.

Lp.

Barbie, jaz sem že dala skozi dieto in zdaj pri enem letu nimamo več alergije na KML. Upam, da se bo tudi pri tebi kmalu končala dieta. Jaz sem jedla jabolka, hruške, banane, slive, marelice, melone in mango ter včasih ananas. Pri tropskem sadju sicer pazi na reakcijo. Marmelada naj bo domača, najbolje slivova, ker ni alergena. Cornflakes ne rabi biti ravno od Lime, ta, ki ga imaš, bo v redu.

Aja, pa jaz sem alergična na KML in lahko jem MASLO. Baje ga večina alergikov dobro prenaša. meni ne dela prav nobenih težav.

Jajca lahko nadomestiš z izdelkom NO-EGG

New Report

Close