kaj je za moskega PRAVA zenska??
v posli kurba, v kuhni kuharca, pri otrocih mamica. to je to preprosto?? če imas velik keša pol ni problema, če ganimas je velik problem, ker boš moral neki priskrnit. najvrjetneje tam kjer ti najman paše in to je sex. ha ha ha tako je!!!! edino če si res hud in imaš res vlkega debelga tiča pol mogoče bo kaj. ampak če imas deanr. to je kljucno. ok zdaj pa idi drkat nespsobnez
Zakaj, zakaj. Saj to je vpisano že v samo naravo. Če moški (praviloma lovec) opazi, da je ženska (praviloma nabiralka) sposobna sama skrbeti sama zase, brez njegove (finančne ali kakršnekoli) podpore in pomoči, ga kaj kmalu zagrabi ogroženost. Boš rekel, da to ne drži?
S finančno in materialno podporo moški podzavestno ali načrtno ženske priklenejo k sebi. Tako ali drugače jo velikorat naredijo odvisno od njega. Radi so varuhi, kar pa je zelo dvorezen pojem.
Seveda se samostojnih, samozavestnih, odločnih, uspešnih žensk ne bojijo očitno in navzven, prav obratno, dostikrat to zatajijo in prekrivajo. Ali pa se jim v osnovi niti ne upajo spoznati ali se z njo čustveno zbližati, ker izgubijo možnost (ki je zelo pomembna) čutenja v smislu “jaz bo (po)skrbel zate”.
Kaj pa ti meniš o tem? 🙂
No, veš kaj, s takim odgovorom pa nihče ne bi bil zadovoljen. Ne zanima me tvoje mnenje, od kod meni taka stališča, zanima me, kaj si ti misliš o tem, kar sem napisala.
Čakam. :)[/quote]
Saj to JE bilo njeno mnenje o tem, kar si napisala. :))
No, veš kaj, s takim odgovorom pa nihče ne bi bil zadovoljen. Ne zanima me tvoje mnenje, od kod meni taka stališča, zanima me, kaj si ti misliš o tem, kar sem napisala.
Čakam. :)[/quote]
Saj to JE bilo njeno mnenje o tem, kar si napisala. :))[/quote]
No, no, ne se mi zdaj (po moško) izmikat bistvu. :)))
Saj to JE bilo njeno mnenje o tem, kar si napisala. :))[/quote]
No, no, ne se mi zdaj (po moško) izmikat bistvu. :)))[/quote]
Ne vem, kdo se izmika. Vem pa, da če se nekdo boji ženske, ki je sposobna sama skrbeti zase, da to izhaja iz njegove zavesti oziroma podzavesti, kar je povezano s samozavestjo. Problem pa je, ker nihče ni definiral, kaj pomeni ženska, ki je sposobna skrbeti zase. To zame ne pomeni, da ne potrebuje nežnosti in družbe moškega ob sebi. Drugo vprašanje, ki se postavlja pa je, ali zna (upa) taka ženska to “svojemu” moškemu tudi pokazat.
Prava ženska je moja žena:
Tečna, ukazovalna, vedno utrujena, vedno jo kaj boli, preveč kadi, cele popoldneve gleda nadaljevanke, ne zna z denarjem, bi se ves čas prepirala, se nikoli ne strinja z mano….Ves čas jamra koliko dela ima, kako je utrujena, kako je ne poslušam, da je ne razumem, da sem neodgovoren, neresen….
Naj opišem še sebe:
Sem len, neresen, asocialen, zakompleksan, vedno živčen in napet, nikoli se ne strinjam z ženo, ne znam izražati čustev, hladen, trmast, zamerljiv, prepirljiv. Ves čas jamram kako nimam denarja, kako me žena ne posluša, kako cele dneve delam, kako me nihče ne razume….
Mislim, da sva z ženo idealen par, neskončno jo ljubim in odkar sem z njo sem najsrečnejši človek na svetu.
PS: zadnji stavek ni sarkazem ampak čista resnica (tako kot vse ostalo)