Najdi forum

Pozdravljeni

Nisem najbolj prepričana, ali to spada na ta forum, pa vendar bom poskusila.

Kot že naslov pove imam težave z mamo.
Pred približno pol leta je spoznala nekega moškega v katerega se je očitno zaljubila. Tega ji nisem nikoli preprečevala, nasprotno bila sem zelo zadovoljna, da je končno našla moškega ki ji je všeč, saj pred tem ni nikoli bila zadovoljna z nikomer. To srečo sem ji resnično privoščila.

Vendar se je kar hitro preselila k njemu in začela prekinjati stike z nami (družino in prijatelji), kar se je pred tem zdelo skoraj nemogoče. Na to nismo polagali prevelike pozornosti saj smo mislili, da je pač sredčna z njim in da trenutno nima niti sekunde prostega časa. Zdela sta se namreč kot zaljubljena najstnika.

Ko sem jo občasno videvala, sem opazila po njenem telesu modrice, vendar je ona trdila, da jih je dobila od nerodne hoje, da se je zaletela v zid, da je nerodno stopila in se udarila,…
Vse skupaj nam je začelo postajati zelo sumljivo, vendar se je ona kar naprej izmikala, dokler se lepega dne ni zgodilo kar smo se vsi domači potihem bali: tip jo je pretepel!
To smo izvedeli šele dva dni kasneje, ko ni več mogla skriti modric na obrazu. S fantom sva jo takoj odpeljala na urgenco, kjer so tudi urgirali in podali prijavo na policijo.

Marsikdo bi rekel, da se je zdeva s tem zaključila – pri nas pa se ni!
Mama je bila ves mesec pri nama doma, ker bi se naj skrivala pred tem tipom – bilo pa je vse drugega – skrivala se je sama pred sabo, saj se je bala, da če ga bo ponovno videla, da bo odšla ponovno nazaj. in točno to se je tudi zgodilo, saj ji tip ni dal miru (pisma, klici, obiski,…) ves čas je svoje dejanje obžaloval. In tako se je zgodilo, da je mama kljub vsem našim naporom in prepričevanjem odšla nazaj k njemu.

Mislim, da si lahko predstavljate, kako nas je neizmerno strah za njo. Mnogo noči ne zatisnem oči, saj sem v nenehnem strahu, da se bo kaj takšnega ponovilo, saj nam je priznala, da so nastale tudi prejšnje modrice zaradi njega, ne dovoli ji, da bi se dobivala s svojimi prijateljicami in sorodniki, je noro ljubosumen in po mojem mnenju psihopat.

Na vas se obračam s prošnjo, da mi pomagate s kakršnim koli nasvetom.
Kaj se dogaja z njo? Kljub našim prošnjam se ne želi vrniti, kljub temu, da trdi da ni srečna ostaja pri njemu…

Hvala

New Report

Close