Kaj je to…
Pozdravljeni
18.1 sva bili s hčerko staro 16 tednov v bolnišnici, zaradi tekočega in sluzastega z 2-9 krvavima nitkama, seveda je bilo blato zeleno. Zaradi krčev sem se odrekla mleku in mlečnim izdelkom že pred 1 mesecem. V bolnici so naredili kožne teste samo na jajca in mislim da mleko, on H pa je menda test.Imela je mičkeno rdeče okoli pikice -12 to pa je bilo vse.Kri so ji vzeli, mislite, da bodo krvne teste tudi naredili? Ko so ji vzeli kri in vodo, so izključili kakšne črevesne infekte, 7.1.2010 je bila cepljena z rotarix-om. Aja, imela je tudi na nogici 1 ali največ 2 izpuščaja-okoli pa rdečina, ki izgine, po eni uri na drugem delu, pa spet izgine, pa si v bolnici niso preveč delali skrbi s tem .Je polno dojena, težka 7.010 kg. Drugače živahna, edino kar me moti je to, da si vsako sekundo tišči rokice v usta.
Težava je pa ta, da je kljub strogi dieti brez jajc in mleka, jem doma pripravljeno hrano-govedino, kuhan krompir, riž, rižev napitek, olivno olje,….brez E-jev, lecitina,…hčerka vseeno dobila izpuščaje in to več, kot prej. Pa jo previjem so izpuščaji po hrbtu 2, po rokici2, nogici 2-3, potem pa izginejo, pa spet izpuščaji,… tako je ves dan. Tudi brez pralnega praška in mehčalcev že ves teden perem.
Včeraj je imela spet zeleno tekoče blato s sluzjo,in krče potem, ko sem jaz pojedla goveju juho-spila, brez zakuhe. Danes, ko sem jo zjutraj previjala pa več izpuščajev. Čakam izvide iz bolnišnice. potem pa grem k pediatrinji ali prej?
Kaj bi lahka bilo?
Včerajšnji jedilnik:
Z: prespali
K: goveja juha brez zakuhe, goveji zrezek, malo soli in dušen na olivnem olju, pomokan,zalit z vodo in kuhan krompir
M:rižev kruh,šipkov čaj
V:riž kuhan v riževem mleku, pa žlica kokos.moke v njem.
skozi ves dan sem pa pila Šipkov ali planinski čaj.
Prosim za mnenje, ker sem obupana do konca. Ni moj prvi otrok, sin pa je imel le trimesečne kolike, nobene alergije, tako da sva se laka 3,5 leta dojila… LP; Lidija