Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kaj je s to zdravnico, ki v Tedniku poziva naj darujemo SVOJE SPOLNE CELICE, da se drugi oplodijo?

Kaj je s to zdravnico, ki v Tedniku poziva naj darujemo SVOJE SPOLNE CELICE, da se drugi oplodijo?

Poslušaj ti. Privoščim vsakemu otroka. Ampak enim enostavno ni usojeno, kaj ti tu ni jasno?

Se matrajo po naravni poti ne gre!
Grejo na oploditev s svojimi celicami pa 10 let hodijo na oploditve pa ne gre.
Potem hočejo tuje spolne celice pa ne gre.
Včasih je pač treba pogledat resnici v oči in priznat, da ne gre, ne pa hotet nekaj na silo in pričakovat čudeže![/quote]

Ko boš nekoč morda potrebovala kri, ti bodo zdravniki povedali, da je pač ne dobiš, da ti je usojeno umret in te pustili izkrvaveti.[/quote]

to pač ni primerljivo s tem…

Ko boš nekoč morda potrebovala kri, ti bodo zdravniki povedali, da je pač ne dobiš, da ti je usojeno umret in te pustili izkrvaveti.[/quote]

to pač ni primerljivo s tem…[/quote]
Zakaj ne? Se vdas v usodo ali pa se boris in isces resitev. Mogoce zaman, a vsaj ves da si poskusil.

Pazi se te logike, da ti ne bo kdaj rekel, da se moraš tudi z boleznijo preprosto sprijaznit. Ker vsakršno zdravljenje je nenaravno, poseganje v naravo. To menda veš?[/quote]
Ja, imam recimo kožo s skoraj nič pigmenta, s katero sem se morala sprijazniti… To vem in sem se sprijaznila. So mi pa zelo lepe temne ženske in si nisem všeč, ko vidim moj jogurt v ogledalu. Pa kaj čem? Cepetat?
Odkar sem imela zapored 4 splave mi je jasno, da otrok ni nobena pravica, ampak dar. In kdor ga jemlje za pravico, ga ni vreden. Brez izjem.
Zdravljenje in otroka enačiti je pa smešno.
Da o šaljivosti one o inteligentnem in premišljenem zlivanju gnojnice na cerkev niti ne bi.[/quote]

Temu se rece zdravljenje neplodnosti. Tako da komot enacim, saj je vendar zdravljenje.

Seveda je. V obeh primerih ima človeštvo recept za premagat nek problem in v obeh primerih ni naravno.

Pazi se te logike, da ti ne bo kdaj rekel, da se moraš tudi z boleznijo preprosto sprijaznit. Ker vsakršno zdravljenje je nenaravno, poseganje v naravo. To menda veš?[/quote]
Ja, imam recimo kožo s skoraj nič pigmenta, s katero sem se morala sprijazniti… To vem in sem se sprijaznila. So mi pa zelo lepe temne ženske in si nisem všeč, ko vidim moj jogurt v ogledalu. Pa kaj čem? Cepetat?
Odkar sem imela zapored 4 splave mi je jasno, da otrok ni nobena pravica, ampak dar. In kdor ga jemlje za pravico, ga ni vreden. Brez izjem.
Zdravljenje in otroka enačiti je pa smešno.
Da o šaljivosti one o inteligentnem in premišljenem zlivanju gnojnice na cerkev niti ne bi.[/quote]

Se pravi, da v življenju še nisi obiskala zdravnika, ki bi obrnil naravni proces v tvojem telesu? In nisi poskusila pozdraviti svoje bolezni, ampak si se že vnaprej sprijaznila? Seveda se sprijazniš, ko ni druge, na suho pa menda ne al kako? Tudi s svojo nezmožnostjo donositve se nisi sprijaznila, če si še kar poskušala. Kako lahko potem obsojaš ženske, ki počnejo enako, samo malo dlje, ker je očitno želja večja? Aja, ker je tebi krava crknila, naj sosedu tri?
Gabite se mi da takim razmišljanjem, Ker jaz ne more imet, naj nima nobena. Ker meni ni dano, naj vse trpijo.
Pa noro, da kozmetično zadevo enačiš z materinstvom. Očitno tebi to pač nič ne pomeni, ampak na svetu nisi samo ti. Jaz imam dva otroka, in zelo razumem ženske, ki želijo to izkusiti. In se mi smilijo v dno srca, ker ne morejo. In pravim, če je želja velika, naj se izkoristijo vse možnosti. ZATO OBSTAJA MEDICINA.

Ne vem no, ampak darovanje spolnih celic v tako mali državi…
Če potem prištejemo še kake otroke, ki so plod skoka čez plot in v resnici ne vedo, kdo so njegovi biološki starši pa posvojene otroke.
Pa, da nas je tako malo. Pa se zgodi, da naletiš na bratranca, če ne celo na brat. Bljak.

Otrok je očitno res dar, pri nas, v službi gledam punce, polovica jih ne more zanositi. Relativno mlade, v rodni dobi vse.

Naj ne skrbi tiste, ki mislijo da z darovanimi celicami pridobiš še bratce in sestrice po sloveniji. Otrok iz naslova darovanih zarodkov in celic je v Sloveniji nekaj. Ne preveč, ker težko jih je donosit. Tsiti pa, ki so niso slovenci. Tako, da ni za skrbet.

Zakaj naj ne bi bili Slovenci?

Ker so rezultat postopkov v tujini. Tako v glavnem vsi, ki so se rodili iz postopkov ali darovane ženske celice ali darovanih zarodkov. Zelo dragih postopkov, kjer kupiš srečko in čakaš ali bo dobitek ali ne. Glede na to, kolikor smo sami plačali, mislim da si vsi tega tudi ne morejo privoščiti, vsaj ponavljanj ne.

Pravzaprav so Slovenci, mama je tista, ki jih rodi, državljanstvo imajo Slovensko. Samo ene starše imajo in njihova kri se ujema s krvjo staršev. V večje preiskave se pa ponavadi v življenju ne spuščajo, zdravi so, ker so bili totalka genetsko in drugače testirani. Darovalci namreč.

New Report

Close