Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kaj je narobe z mano?

Kaj je narobe z mano?

Sem normalna srednješolka. Imam veliko prijateljev in stalen hobi. A problem je v tem da ne najdem fanta! Zgledam vredu (dobla ponudbo manekenske agenjcije) pa tudi moja osebnost je čist kul. Imela sem že dva fanta a se vse skupaj ni najboljše končalo. Mogoče fante moti moja višina kr sem velika 186 cm.Pa saj obstajajo tudi visoki fantje a se mi noben noče približat. Se mogoče komu sanja zakaj je tako? Je fante strah visokih punc? Please help!!!!

Lp

Katjuša

ne mene že ni strah visokih punc, sicer sm tud sam visok 186cm. Problem je pomoje v tem, da si dobra po karakterju…tudi jst zarad tega ne najdem punce:((((((

VIšina pomoje ni problem. Res je mal čudn če maš večjo punco. Ampak jz bi jo meč če bi mi bla drgač ueč. Drgač pa velik sreče! AJD

Mogoč je pa problem v tem, da ga dejansko iščeš. Rajš bolj uživi pa naj ti to ne bo glavna skrb, enkrat se bo že nekje nekdo najdu. Se ne splača sekirat, k tko lohk velik zamudiš. Pa mej odprte oči.

Ej katjuša, pa kam se ti mudi. Zdej si še v srednji šoli uživi mal v najstništvu in svobodi.Za fante mas se ful cajta. Res, zdej rajs vase vlagi, pol bos pa se v kaksnega fanta. Sam na izi si vzem. Sploh so pa zveze zajebana stvar in se ti zaenkrat res se ni treba s tem ukvarjat.

Lp
simon

Nič ni narobe s tabo…prepričan sem, kot si sama rekla, da imaš dobro postavo…po moje se ti noben ne upa približat…vsak se boji, da bi bil v življenju zavrnjen od nasprotnega spola…poskusi se manj družit s sošolkami in si najdi prijatla, ki bo sam to in nič več…pa naj bo večji ali manjši…če se bosta ujela, postaneta lahko tudi kaj več…v vsakem primeru pa boš dobila več samozaupanja in se mogoče komu ti približaš…ni nujno, da moški naredi prvi korak..meni se zdi zelo privlačno, če to naredi ženska(seveda ne na provokativen način…čist normalno, da pokaže zanimanje za moškega)…upam, da sem kaj pomagal…good luck na modnih pistah
P.S.: Je res, da manekenke velik potujete? Mogoče je tu problem…

gregy je pisal/pisala:
>
> Problem je pomoje v tem, da si dobra po
> karakterju…tudi jst zarad tega ne najdem punce:((((((

Morda to drugi jemljejo kot preveliko resnost in s tem morda pritisk nanje? Večinoma je boljše, če ljudje ne dobijo že na začetku občutka, da je zraven njih Einstein, saj se lahko počutijo ogrožene.

Poskusi za začetek nekazati dobrega karakterja. Prave osebe bodo začutile notranjost, neprave pa ne bodo vznemirjene. Volk sit in koza cela, ne?

Zdravo

Problem današnje mladine je v zmešanih nazorih glede ljubezni itd.Mladi bi samo “porival” za resne zveze pa niso.Verjetno daješ tak vtis,kot da nisi “lahka” in nažalost večina tega noče.To je prava redkost(ene par takih prijateljic samo poznam a so nažalost že zasedene).NE obupaj!

Mitja

Mislm, da se brez veze sekiraš, kajti ljubezen mora priti spontano, tako da se je sploh ne zavedaš kdaj je res prišla, če seveda iščeš to. Če pa bi rada samo fanta za sex, potem pa nakaži tistemu ki ti je všeč, in mu tudi povej takoj, kaj od njega hočeš in kaj ne, če se strinja v redu, če ne pa ne.

Ja večina je res takih, ampak sigurno ne vsi!!!Sicer so punce dandanes še slabše kot fanti..ampak tudi ne vse..Katjuška, sam nekej še…ne postani manekenka!!!

Draga Katjuša, to nima nič opraviti z višino. Ti povem, da je kriv tvoj videz (čeprav te ne poznam). Pogledaš okrog sebe, pa vidiš punce, ki bistveno slabše zgledajo kot ti, pa imajo fante in to celo kakšne dobre tipe, ti pa ne. Fantje se te bojijo, to je glavno. Tip mora biti strahotno samozavesten, da bo oblajal žensko, ki zelo dobro zgleda. Ja, sej, vsi bi radi hodili z manekenkami, ko se pa ena prikaže na obzorju, potegnejo črto.

Moja prijateljica je imela točno take izkušnje. Ali so se slinili okrog nje starejši tipi, ki bi jo samo povaljali ali pa tipi, ki so bili polni sami sebe, ker so vedeli, da imajo dosti keša. Reva ni mogla dobit poštenega fanta, ki bi jo imel rad zaradi nje same. Hodila je z nekim naduvanim športnikom, pa je pogruntala, da je šlo spet samo zato, da se z njo razkazuje naokrog. Na koncu se je poročila s svojim sošolcem iz srednje šole in kaže, da je vse OK.

Skratka, polahko, pa bo.

HEHE Katka mogoce isces na narobnem koncu, al si pa tok dobra da se ti noben noce prblizat, ker se boji zavrnitve.
LP Zlehty

Tut jest sm se sekirala, ker v sredni nisem “dobila” fanta. Problem je bil v tem, ker sm ga iskala. Matrala sm se, da sm dla dobra povsod. Karakterno(za pomagat, tolažit, vice pokat, se smejat, zaupat..), v športu(tekmovala sm v odbojki, teku, plavanju, pa skok v dalino in povsod mi je ratval), že celo življenje pojem in vsi mi govorijo, kašn glas mam(šele letos sm se opogumla za glasbeno šolo), pol sm pa še mal shujšala(12 kil)…. pa še zmeri sm misla, da nism nobenmu všeč. Šok je bil na maturancu, ko sta mi dva sošolca povedala, da sta bla 3 leta vame. Ja sori, jest nism nič opazila. (Tut ti poglej mal okol sebe).
Pol sm pa začela študirat in sem se družla s fanti kot s prjatli in se nisem nič sekirala, da nimam fanta. Bila sem sproščena in nič nisem kopala okol, kje naj najdem kakšnega. Pol pa princ na belem konju kot strela z jasnega. Po treh letih in pol je še vedno moj princ, moj prvi, a najboljši. Splača se počakat!

imam malo vecji problem… stara sm 16 let in z fantom imava kar redne spolne odnose…enkrat se nama je ze zalomilo in sem sla k zdravniku po tabletke za splav ali nevem kako se se temu drugace rece…potem je bilo vse OK!
po dolgem casu (zdaj) nevem … fant pravi da je mocno preprican da mu pac ni prislo (KOK ME JE SRAM NO:) in jaz se zdaj nimam menstruacije ceprav se ni konec meseca sem zelo v skrbeh!
potem se en problem iz noznice (ijoj) mi grejo vn eni cudni beli koscki nevem kaj je to

GROZA SPLOH NEVEM VEC KAJ JE Z MANO :((

imam malo vecji problem… stara sm 16 let in z fantom imava kar redne spolne odnose…enkrat se nama je ze zalomilo in sem sla k zdravniku po tabletke za splav ali nevem kako se se temu drugace rece…potem je bilo vse OK!
po dolgem casu (zdaj) nevem … fant pravi da je mocno preprican da mu pac ni prislo (KOK ME JE SRAM NO:) in jaz se zdaj nimam menstruacije ceprav se ni konec meseca sem zelo v skrbeh!
potem se en problem iz noznice (ijoj) mi grejo vn eni cudni beli koscki nevem kaj je to

GROZA SPLOH NEVEM VEC KAJ JE Z MANO :((

Eh, punca ti ga konkretno serješ – kako lahko zaupaš fantu, ki pravi da bo pazil – haloo? Še nisem slišal večje neumnosti. Daj uporabljajta drugič zaščito. Matr ste najstniki danes tako intelektualno nemarni, nepoučeni da mi je kar slabo!! Glede belih koščkov bi pa jaz takoj šel h ginekologu, tvojga fanta pa mal scheckiral, če ti je zvest (verjetno je kaj mimogrede staknil od kakšne ). Lahko da ni nič, lahko pa da je kakšno resno glivično obolenje, ki se ga ne rešiš tako zlahka. Skratka naivna si, nepoučena in sama si si kriva za to!!!

Tisti beli koščki po moje niso tako nevarni, gotovo je le beli tok.Druga stvar – izostanek menstruacije- bi mene bolj skrbela.Punca, pa ja ne verjameš tistim metodam “bom pazil”.Na vsak način, če menstruacija bo ali ne, pojdi za božjo voljo h ginekologu.Saj te ne bo nič čudno gledal, verjemi,da nič tako hudega, če pride 16-letnica po tabletke!Bodi prijazna do sebe in do življenja, ki je pred teboj in se zaščiti.Menda ne misliš, da si spolne odnose imela enkrat, zdaj jih pa celo večnost ne boš več…Ko enkrat začneš, se stvari pogosto ponavljajo. Ginekologinje znajo biti prav prijazni ljudje in nič jim ni zoprno razložiti, kar jih vprašaš.Le verjemi in se čimprej naroči na pregled, velja?
lp 🙂

Tako je!! 🙂

Hvala vsem za nasvete! Jih bom poskušala upoštevat! Uživajte v počitnicah! 🙂

cau spet jst … in spet z novim problemom… use se je drugac resil nc ni narobe … hihi ja no mam pa spet nov problem (bi blo ze cudno da ga nebi mela) ja no tko je:
s fantom greva u ponedeljek na morje mene je pa sram bit v kopalkah pred njim…:)) kaj cs ko so se pac zacele pocitnice sem samo sedela pred tv trebusck mi je pa rasti ane… hehe jah no sej ni toook hudo samo me pa mot!!!
pa sploh se ne morm spraut ven da bi se mal razmigala ipd. ne nemorm use kar je malo telovadm doma pa nc ne jem ker bi rada da bom do ponedeljka usaaaj mal zgubla ta prekleman trebuh:)) hihi ija no lepo se mejte pa hvala za prejsne mejle

:*amela*:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close