Najdi forum

kaj je narobe z mano?

Zakaj se počutim tako slabo, kaj je narobe z mano? Kar naprej sem utrujena, brezvoljna, samo spala bi doma u topli postelji… Fizično sem čisto na psu, resnično se mi ne ljubi niti hodit u službo in se pogovarjat z ljudmi. Stalno sem živčna in napeta, vsi me nervirajo, vsi so mi odveč, najraje sem sama s sabo, moti me hrup, motijo me preglasni ljudje… Ne vem. Čutim da je nekaj narobe z mano, ampak ne vem kaj. Ne vem kako to ugotovit, bojim se da nimam kakšne bolezni, ki me razjeda od znotraj in za katero ne vem…. Kaj naj naredim? Vsak dan si rečem, da bom začela s tekom al kakšnim razgibavanjem, ker vem, da fizična aktivnost dviguje tudi moralo med drugim, ampak se enostavno ne morem spravit nikamor. Ko pridem domov iz službe, se vržem na kavč in tam vegetiram dokler se ne nažrem za večerjo in potem grem spat. Najlepše mi je spat…. Ne vem kako si pomagat. Tudi moj fant je že malo navelilčan moje vsakodnevne slabe volje in brezvoljnosti, tako da moram resnično kaj ukrenit. Kako naj pridobim nazaj izgubljeno energijo in vitalnost, ki sem jo včasih imela? Kako naj se spet začnem zabavat in smejat? Kaj je narobe z mano, mi zna kdo pomagat? Hvala lepa za vsakršen nasvet in odgovor.

Lahko gre tudi za kakšno obliko utrujenosti, ki je povezana z zdravjem – berite forum Kronična utrujenost: http://med.over.net/phorum/list.php?f=105.
Boste videli, če gre za kaj takega. Potem pa lahko tudi mi še kakšno rečemo.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Mislim, da ti bo pomagala le strokovna pomoc, torej psihiater.

Klasičen primer depresije

New Report

Close