Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kaj imajo rade male frajlice?

Kaj imajo rade male frajlice?

Pozdrav!

Upam, da vam taka vprašanja ne presedajo preveč, pa vseeno. Sem v veliki dilemi, kaj kupiti nečakinji, ki praznuje 10 rojstni dan.

Prosila bi tiste, ki imate okrog sebe taka dekleta, ker vem, da jim vse že ne paše več. Kupila bi pa tam za največ 5.000 SIT. Priporočate kakšno knjigo?

Prosim pomagajte!

Majda

Če ste se odločili za knjigo – moja je bila vesela Pike Nogavičke, drugače pa se punčke v tej starosti (iz mojih izkušenj) veselijo kakšnega CD najstniških skupin ali pa šmink (seveda primernih njihovi starosti – nežen lak za nohte, za ustnice, …), ali pa otroški set za oblikovanje pričeske (za delanje kitic, peglanje las..)
lp.T.

Jaz sem svoji nečakinji tudi za 10. roj. dan podarila naročnino na National geographic junior. Nekaj čez 5.000 sit. Zelo je bila vesela.
http://www.ng-junior.net

Moja nečakinja si je za sicer 10. rojstni dan zaželela knjigo Ej, punca – 1000 odgovorov na najstniška vprašanja. (2 leti starejši brat ima knjigo Ej, fant in seveda … jo je hotela še ona) Ta knjiga je sicer 7000, ampak sigurno obstaja kakšna druga na podoben način, le manj obsežna.

Naslednje njene želje:
– spodnje perilo, ki NI belo
– zanimiv “organizator” za na pisalno mizo – za svinčnike, zraven je blokec, pa predalčki s sponkami, risalnimi žebljički…
– zelo je vesela vsake majčke (je pa res, da naše sorodstvo ni ravno obsedeno s cunjami in je zato tamali to več pomeni, kot npr. izleti, obisk gledališke predstave, knjižnice, kina… – ker ima to večkrat na voljo)
– NIKIna ideja pa se mi tudi zdi super

New Report

Close