Najdi forum

KAJ HOČE?

Ker se sama poglobim v marsikateri problem, ki s epojavi na tem forumu, upam da se bo kdo osredotočil na mojo zgodbo in mi svetoval.
Dobila sem delo in tam srečala tipa, katerega sem na videz poznala že prej.S časoma sva ustrvaila lep, prijateljski odnos, ki pa je bil nekako “pocukran”- objemčki, ljubčki, sladke fraze ala “srček, mi manjkaš” “sem te pogrešal” ” kako mi je lepo s tabo” in “imam te rad”.Nekako neobičajno za samo čist prijateljski odnos. Naj povem, da sva se enkrat tudi poljubila, a sva se dogovorila da pozabiva in ohraniva naprej le prijateljski odnos. On ima namreč dekle.Včeraj sva šla ponoči na plažo, kjer sva se resneje pogovorila o naju.Prvi, da mu ful pomenim in mu ni bilo nikoli z nekom tako lepo, a da se boji končati zvezo , saj se je nekoč tako opekel.
Saj ne vem,…Tudi če bi končal s ta drugo, ne vem če bi imela kaj z njim.Raje bi ostala naprej priajteljica in čuvalla tak lep odnos, ki sva ga ustvarila, a hkrati ne prenesem tega da tudi njo kliče “srček” in ji posveča pozornost, ko mene ni.
KaJ pravite, je tip iskren ali se gre jebača, ki misli da o zmogel dobiti in obdržati obe?hvala

Jaz ti priporočam, da ga imej kot prijatelja, ker če nočeš met nič z njim je tako najboljše.

Hmm.. fante ze ve kaj bi rad.. sam pac na dveh stolckih ne mores sedeti!!
imam obcutek, da bi ga rad se malo drugam namocil in to je to.. besede so pa lahko samo besede, vcasih zelo povrsinske in nimajo kaksnega globokega pomena, vazno je, da se doseze cilj.. in temu tvojemu don huanu ta vsekakor ni ljubezenske narave!!:)
punce pa ne bo pustil.. ce bi mu res veliko pomenila, bi jo ze!!
pa srecno !
lp!
Nina

Z njegovo damo imata malo krizo. Ti si prišla v njegov svet tiho in nepričakovano. Če tip ni sposoben takoj prekiniti z ono drugo damo in poiskušati prio tebi, to pomeni, da sicer veliko razmišlja o tem kaj ib naredil, da pa še dolgo ne bo nič ukrenil, zatorej roke vstran od njega, ker se lahko opečeš..

Kokr sm razumel zgodbo gre fantu bolj za “novo trofejo” kot pa za resno romanco. Ne vem samo po moje tisto pocukrano govorjenje vodi samo po neki njegovi poti do nekega oddaljenega cilja…

Zanimivo, fant pravi, da mu pri nobeni ni bilo tako lepo, kot mu je s teboj in da se boji končati vezo z njegovo punco, ker se je že enkrat ožgal – vse lepo in prav. Se pravi, da sta oba delala na tem ali bi bila skupaj ali ne, ker po tvoj izjavi menim, da tudi tebi ni vseeno zanj, ker če bi tudi ti ostajala na tej liniji “prijatelja” je to normalno, da je do svoje punce ljubeč. Že na začetku, ko te je pričel osvajati bi mu morala konkretno povedati kako in kaj – zgleda da nisi bila preveč odločna, ker so ti lepe besede godile in zdaj si tam. Vsekakor pa od fanta ni fer, da počenja to ob svoji punci – ker če bi bilo v njunem odnosu kaj narobe, jo verjetno ne bi klical “srček”, zato je bolje, da ostaneta to kar sta bila na začetku! Te frazice pa naj ostanejo na distanci.

Pa ne zameri!

Jst tud mislm tako, ker sem mela sama podobno izkušnjo. Ni rečeno, da fant zbira trofeje (jasno ni izključeno, pa vendar), je pa res, da je zelooo neodločen, pa cinca 100/h. Pri meni se ni izšlo, hodila sva en mesec, nato pa ugotovila, da ne bo šlo in to kljub zaljubljenosti cca. 6 let, pa tud s takimi “prijateljskimi” frazami, srček, … Nekaj pa je, dokler ne probaš ne veš, in jaz sem vesela, da sem, ker bi me pobralo od negotovosti, če bi še zdej trajalo, k že taku je blo predolgo. Zdaj pa vsaj vem pri čem sem. Ostala sva frenda, taka je tudi stvar okoliščin, ker smo družinski prijatli, malo nerodnosti je vedno v pogovoru, ampak gre.
Veš, dekle je pustil, a se je tudi k njej nato vrnil, sicer ne za dolgo. Sedaj im ata tretjo. To so fantje, ki navzven zgledajo full “men-i”, v resnici pa so tako ranljive duše, da si mislt ne moreš. Tako je blo v mojem primeru, tvojega fanta pa ne poznam dovolj, tako da… Fora je pa v tem, da ko vidiš kako so bogi jim še zamert ne moreš, ker se igrajo s tvojimi čustvi. Ah, čudna je ta ljubeze, čudna. Priporočam ti, da stvari čimprej razčistiš, ga postaviš pred dejstvo, ker verjemi 6 let “trpljenja” je preveč in ti tega ne privoščim.
Srečno!

Pepelka

Objemanje, poljubljanje, “srček, si mi manjkala” – to naj bi bilo samo prijateljstvo?? Mislem, HALOOOOOOOO!!!, a si ti tud kam padla? Dej pust takga tipa, sevede, a ne, pa to ni prijateljstvo ampak ena prepotentnost osebka, ki jo s pridom izkorišča, ti pa če se mu pustiš, zakaj te pa ne bi še mal položu, pa še mal, pa še mal(o morgen). Mislem, ej… Ingrid (TV Dober Dan???))

Pa lep pozdrav!

Ciao Bionda!
Po moje ni ravno iskren, ker s pametjo se težko regulira srce, češ, saj bi jo pustil, pa sem se že opekel. Torej bo namensko živel z osebo, ki je ne ljubi, samo za to da se ne opeče, v mislih nate, ki te ljubi, pa bo izgoreval v bolečini?? Pomisli!
Ampak, pomisli tudi na to, kaj sama ti hočeš.
Če želiš da ostaneta prijatelja, nič več, potem te ne razumem, zakaj ne preneseš da svojo pupo kliče “srček” ipd, ker če se tako pučutiš, potem si iskreno verjetno želiš kaj več. Pa še, lupčkanje, objemanje skupaj s primernim izrazoslovjem, za večino moških pomenijo veliko več oziroma naprej od prijateljstva, tako da, če ne misliš resno, mu raje ne dajaj teh “signalov”, četudi so zate običajni.
Upam, da boš rešila situacijo v svoje dobro, vse naj ti želim. Sašo.

Živjo Sašo
No vidim, da še takšni moški še obstajajo za takšen lep nasvet.
Nekateri pa kar napadejo na bilo katero temo, tako kot je povedal PRIMOŽ, žaljivke pametujejo itd. Ko si povedal, da ti svojo pupo kličeš, nato sem takoj ugotovila, da si primorc, ne mi zameriti jaz sem tudi primorka.
Pa srečno

verjetno bom nekatere, ki ste se odzvali na moj problem razočarala, a vam moram povedati. Včeraj sva spet nekaj imela, čeprav sem se trudila da bi se prla.Sprva mi je uspevalo, a sva se spet znašla skupaj- naj poudarim da nisva spala skupaj.Ko sem ga ustavila in ga vprašala ali se ne počuti krivega do punce, je rekel da mu je hudo zame, ker vidi da trpim in si mislim da se igra z mojimi čustvi, a da ni tako. Pravi, da ve da zveza ta drugo ne vodi nikamor, ker ona še sanja o bivšemu, a da se je vseeno že navezal.A da ga notri boli zaradi mene in tega da ne moreva biti srečno skupaj.Vprašala sem ga ali ni to vse skupaj le stvar hormonov in nič več, a pravi da naj ne mislim tako, ker je za njega spolnost nekaj svetega,česar se ne da vsakemu. In strinjam se.Danes me je klical, rekoč da me pogreša.
Sedaj čakam da se slišiva, baje greva na pijačo. Ne vem kako se bo izteklo. Zmedena se, ne vem ali ga dovolj poznam in če znam razbrati ali je iskren ali laže.
POmagajte, posim.
hvala vam

Čau Elida.
Še malo čikulanja na nacionalni pripadnosti.
Namenoma se izogibam pisanju v narečju, ker bi znal biti velik problem ostalim visečim na forumu, to prebrati. Pa tudi meni za napisat. Sicer me prav zabava, ko včasih uide komu iz prestolnice tista njihova spika, vendar se moram kar potrudit, da ji pridem do konca, zato menim da nima smisla. Seveda pa človek ne more, da nebi sem ter tja kakšno domačo infiltriral, za začimbo.
Res je, sem primorc, je pa to geografsko zelo raztegnjen pojem, in ne prav določljivih meja, kar se mi sicer zdi čisto v redu.
Od Kanina, navzdol po smaragdni Soči, čez mistična Brda in Novo Gorico, po vipavskih gričih in trdi kraški zemlji, do samega morja in Istre, pa zopet navzgor čez brkinska pobočja, na Snežnik, in ob notranjskem robu, po jamah, do Nanosa,
………kar počil bi od sreče, kje sem doma.
Govoric pa toliko, kolikor je krajev, ali morda še več.
Naprimer; Ajdovščina je Wajdušna; kolikor hočeš je v Pivki: kulkr čš, ali napr.;
Včasih, so s kakšnimi biki vozili okrog hiše, bi v brkinih rekli:
“Koda, so s koćmi bći vozili okuli šiše. ipd….., da ne omenjam sočnih besed.
Nimam vedno “dostopa” do interneta, zato včasih traja nekaj dni da odgovorim, v tem času, pa vsaj na teh straneh zadeve tako zastarajo, da sem že štiri, pet strani zadaj. Ma, če se še kdaj oglasiš, bom prav vesel, bomo rekli kšno pu dumaće.

Draga bionda!
Položaj v katerem se nahajaš vsekakor ni enostaven, pa premalo stvari poznamo, da bi tu viseči lahko sodili kaj je v redu in kaj ni. Sam vsekakor nebi hotel biti del nerazrešenih igric med dvema drugima osebama. Če te fant ljubi, naj sedanjo punco pusti, če pa vama to ni cilj, potem mu tega pač ni treba. Daj mu razumen čas, da pri sebi in dekletu uredi te zadeve, nato pa naj se izjasni.
Glede spolnosti pa, je lahko velika razlika med tem kaj govori in tem kaj misli.
Eeeeee smo tići, pravijo Zmelkoow, pa še prav imajo. Ko začne delovati spodnja glavca, se z zgornjo dogajajo čudne stvari, in včasih se prav čudiš lastnim mislim in temu da si res sam avtor le-teh.
Če znaš prav skoordinirat obe, ti to nudi neslutene užitke.
Lepo koordinacijo tebi in tvojemu mogoče fantu želim. Sašo.

Poglej, Bionda, možnosti je več.

Edina za vajino zvezo ugodna je ta, da on TAKOJ pusti ono drugo. To bo naredil, če je dovolj zrel in je spoznal, da mu res ni več do nje. Ker če zrel človek ugotovi, da mu zveza nepopravljivo ne štima, bo tako zvezo prekinil, ne glede na to, ali ima kako rezervo, s katero se bo začel dobivati, ali pa bo nekaj časa sam…

Če pa je cincar in ziheraš se pa zato ne bo odločil, in sicer dlje časa bo trajalo, manj je možnosti, da bo res šel od nje.

Kaj pa lahko ti narediš?

Lahko se greš malo romantike, se zapleteš z njim…, in na koncu bolj ali manj trdo pristaneš brez njega. Saj to na konec koncev ni tako hudo, si pač nabiraš izkušnje…

Če si pa sama resna in ne več rosno mlada, pa si verjetno ne boš dovolila niti za en dan biti v trikontniku, kjer si druga violina.

Odločitev je tvoja.

Poglej, Bionda, možnosti je več.

Edina za vajino zvezo ugodna je ta, da on TAKOJ pusti ono drugo. To bo naredil, če je dovolj zrel in je spoznal, da mu res ni več do nje. Ker če zrel človek ugotovi, da mu zveza nepopravljivo ne štima, bo tako zvezo prekinil, ne glede na to, ali ima kako rezervo, s katero se bo začel dobivati, ali pa bo nekaj časa sam…

Če pa je cincar in ziheraš se pa zato ne bo odločil, in sicer dlje časa bo trajalo, manj je možnosti, da bo res šel od nje.

Kaj pa lahko ti narediš?

Lahko se greš malo romantike, se zapleteš z njim…, in na koncu bolj ali manj trdo pristaneš brez njega. Saj to na konec koncev ni tako hudo, si pač nabiraš izkušnje…

Če si pa sama resna in ne več rosno mlada, pa si verjetno ne boš dovolila niti za en dan biti v trikontniku, kjer si druga violina.

Odločitev je tvoja.

No, Bionda, jaz bi pa bila zelo srečen človek, če bi punce že v štartu pustile fante drugih deklet na miru. Tako se tudi same ne bi nikoli znašle v situaciji “druge violine”, ki je večinoma zelo boleča. Jaz se tega pravila držim, kaj pa ve!!????
In upam, da tip ne pričakuje samo zaradi tvoje barve las, da mu boš slepo verjela…Po moje samo nabija, meni se zdi velik revež, da ni zmožen pošlihtati stvari “doma” in si lajša konflikte s tem, da onesrečuje in čustveno izkorišča še eno naivno dekle…
Torej, še enkrat, punce- pustite zasedene fante na miru, pa bo! Nobenih konfliktov, razočaranj, zamer in problemov! Pa se bo svet mogoče začel vrteti v pozitivni smeri, če temu dodamo še safe sex, ekološko osveščenost itd.itd.itd. Ampak začnimo z malim, pri sebi!

Saj se počutim grozno krivo, pa čeprav ta drugi ni preveč do njega.Čeprav bi se on moral počutiti krivega do nje, se jaz vsakič ustavim in pevladea razum, ker me peče občutek krivde. Spet sva bila skupaj. Pripravil je prelep večer ob šampanjcu, pod zvezdami. ..A sem ustavila sceno, razumel je, rekel da me noče izkoristiti in spoštuje moje odločitve.IN res jo je spoštoval. Mi rekel, da je tako vesel da me je spoznal bolje, da je vesel da se znajde danes, tu, z osebo ki mu veliko pomeni.
TAke mi je govoril, jaz pa sem mu skušala verjeti, a hkrati mu ne morem in ne morem verjeti, mu zaupati. Saj je razumljivo, ne moreš verjeti pa čeprav deluje res iskren, če pa vem da ga doma čaka njegovo dekle.HAlo!?Nihče ne bi mogel zaupati v taki situaciji.A skušam si psihološko razčleniti nastali položaj. Mogoče ga boli to, da ta drug az njim dela kar hoče in mu ne kaže dovolj ljubezni, ob meni pa se počuti deležnega naklonjenosti, sproščen je in všeč mu je odnos, ki sva ga ustvarila. A hkrati ne more proč od nje, ker je navezan na njo in jo ima rad. Jezna sem nase, obljubila sem si, da ne bom restopala meje priajteljstva dokler bo z njo, a sem se mu spet prepustila. SEdaj, ko sem doma,ko ga ni, si spet obljubljam da bom ohranila le prijatelske stike. Ni pošteno. Ne do nje, ne do mene same in mojih čustev…
KAj pravite, ne bodite jezni ker utrujam

Ma sej si mona… sorry.

HAAHAHAHAHAAAHHHAAA!!:)))))))
Dej no, ti pa res pades na vsako finto… Vidim, da te je full lahko prenesti naokoli… Te njegove izjave pretvori v: “vsec si mi in rad bi te polozu in uspelo mi bo, ker vidim, da padas na moje primitivne finte!”
Dej no, haloooo??? Lih vsega kar ti clovek natvezi pa tudi ni treba verjet… poglej samo izjave o njegovi punci… Ne bo slo, amoak se je navezal in mu je hudo zaradi tebe…. Ma dej no dej… Pamet v roke punca, pa hitro, ker je videt pa padaš na besede tko, da ni res… pa na bleferje tudi!!

sorri tudi tebi, če sem prosila za nasvet in nič več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close