Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kaj če fantu ne pride?

Kaj če fantu ne pride?

Midva s fantom sva že parkrat seksala, enkrat tudi po pol ure nonstop pa njemu še vedno ni prišlo… pravi da se prej ne samozadovoljuje… ma kdo kakšno rešitev za obupano sedemnajstletnico?

al se prej sigurno samozadovoljuje (in tebi laže) alpa ne vem 🙂
bodi pa raje srecna ker vecina nam tipom prej prihaja prehitro kot pa da nam ne pride!
tudi tip bo raje slisu tebe da ti enih 3x vmes pride kot pa “kej spet ti je ze tko hitro prslo?” :))
da si obupana? i don’t think so 🙂

ok malo sem se po dzowkav, sorry 🙂

pa joj, no, če pa se zihr ne… jst mu verjamem (zakaj bi mi lagau??). Ka je lahk kej narobe z njim? Ka se je tep to že zgodil???niceguy je pisal/pisala:

Si prepricana da mu sploh pride? Mogoce se ni dozorel zato?

LOL :))

Milan je pisal/pisala:
>
> Si prepricana da mu sploh pride? Mogoce se ni dozorel zato?

jepp to zna bit resn problem..nebi da bi vedu ane 😉

Oba sta sele na zacetku seksualnega zivljenja tako da ne obupat in ni razloga za paniko. Fant enostavno se ni sproscen. Medtem ko seksata se obremenjuje z mislimi na to, ali mu bo prislo, ali pa mu spet ne bo. Pogovori se z njim, povej mu da ga imas rada taksnega kot je, da ti je vsec… vlij mu samozavest. Mogoce ga je strah, da ni dovolj dober zate. Sicer pa ne samo seksat… vaginalno.
Jst ze skoz govorim okol da je oralni seks nekaj najboljsega. A sta to ze poiskusila? Fantom je vecinoma zelo, zelo vsec. Ne se ustrasit ce tega se nisi pocela… ni posebnega in vedno ti bo slo bolje 😉 Malo poglej v pornicih pribljizno kako to zgleda (ni treba dat penisa tako globoko kot une zenske – men niti ratal ni) kar ne vidis je le to, da zenske rahlo sesajo ud (kot da bi jedel sladoledno lucko) in osredotocis se na to, da mu z jezikom drazis glavico. In to je to!
Veliko uzitkov in orgazmov vama zelim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close