Najdi forum

Kaj boste jutri jedli?

Malo mi kdaj prav pride kaka ideja. Jaz sem si za jutri pripravila v hladilnik zmrznjeno sadje in jogurt za smuti, ker vstanem zgodaj. Zraven bom ene kekse, ki imajo malo sladkorja oz so bolj dietni. V službo si nesem sendvič s tuno in hrenom in s solato. Kruh je bel ker so mi prazniki mal pokvarili organizacijo 🙂 Za kosilo imam pripravljeno mrzlo polenti z zelenjavo in zelenjavno juho (res samo zelenjava in začimbe) in puranje meso. Popoldan grški jogurt in oreščki. Zvečer še pa ne vem…. Mogoče kar kakaxsolata z mozzarelo…

Z:jabolko;
m1: 2 k orehove potice, sadni jogurt;
M2: sadje;
K+V: segedin + nekaj za zraven

Z: jabolko
k. slivov cmok,veliko čaja z limono 3 l čez dopoldan
M: jabolko – mokočr nič
V. eno malo skodelico čokolinota na vodi , vmes pa veliko čaja z limono seveda grenak, .

🙁 OK to je meni mal premalo. Lahko kak zdrav recept kdo deli in da je njami? Npr. zdajle kuham kari, sem mislila najprej kar piščanca brez vsega. Sem pa imela v hladilmiku narezano čebulo, sem ji mal prepražila, lahko na kokosovem, gor piščanca pa mal kurkume in karija, pa mal naribanega korenčlkja mi je ostalo. Sam še posolim, polento imam od včeraj in solato sam začinim.
Jutri bi pa tortilije, sam bodo mogle bit s tuno… Zraven pa zeljna solata. Za zajtrk pa popečen kruh z jajčko. Ostalo še ne vem.

New Report

Close