Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija Kaj bi to lahko bilo

Kaj bi to lahko bilo

Spoštovani, prosila bi vas za mnenje kaj bi to lahko bilo. Že kakšne štirinajst dni me (sekundno) špika in potem, kot da ni bilo nič na desni zadnji in levi zadnji strani glave (na vrhu), s tem da me občasno tudi špika (sekundno) zadaj nad zatiljem.Vedno imam občutek, kot da je nekje čisto na površju glave (pod lasiščem) Občutek imam tudi, kot da me bolita sluhovoda(malenkostno tiščanje za ušesi). Sluzi imam veliko, zlasti zjutraj v grlu.Tiščanje nekje v mandeljnih ali bezgavkah je tudi prisotno.Sem tudi vrtoglava, a ne vedno. Bila sem že pri zdravniku, ta pa mi je rekel, da imam verjetno kakšno virozo. Izvid krvi in vode je bil v redu. Bila sem res malce prehlajena. Zdaj ne vem ali je vzrok v prehladu. Res pa je da sem zadnje čase malce živčna.Sem tudi zaspana. Ali je vzrok v depresiji.Naj povem še to, da imam kronično vnetje mandeljnov.Stara sem 34 let. Ali je lahko kaj nevarnega? Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Spoštovana!

težave, ki jih navajate, skoraj sigurno nisu nekaj nevarnega. “Špikanje” po glavi (ali pa drugje) so ponavadi bolečine zaradi razdraženih živčnih končnic, bodisi zaradi “prepiha”, bodisi zaradi nepravilne drže (okvarjene hrbtenice). seveda, če je človek zraven še razdražen, potem te težave še bolj pridejo na videz. Sama viroza ponavadi tukaj ne igra uloge.

LP. drIB.

New Report

Close