Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kaj bi to bilo

Kaj bi to bilo

Pozdavljeni!

Nisem alergična na nič, oz. ne da bi vedela, se pa mi pojavlja vsako jutro (tudi sedaj poleti) kihanje in smrkanje.

Mož je bil na testiranjih in je alergičen na pršico, pa cvetni prah, pa mogoče še kaj, pa sedaj v tem času nima skoraj nobenih težav. Meni pa je čez dan v redu, zjutraj pa doma in še nekaj časa v službi imam probleme. Tudi če se ponoči zbudim, mi začne teči iz nosa, pa tudi kiham.

Ve mogoče kdo, kaj bi to lahko bilo. Zdravnika zaradi tega še nisem obiskala in se sprašujem, če bi mogoče morala?

Hvala za vsako vašo izkušnjo ali nasvet.

Lp

Brigita

pomoje alergija na pršico….ne vem…

tudi meni edino to pride na pamet, menjaj vzglavnik za začetek ali pa ga vsaj operi v stroju na 60°.

Če pa ni to, si pa alergična na spanje 😉 ALi pa na moža mogoče?

Ha, ha. Lahko bi bilo na oboje (moža in pršico) ampak zakaj potem to traja še 2 uri v službi. Ali je to tako mogoče normalno?

TElo se mora spucat pršic (ali moža).

Mogoče pa te še kaki parfum iritira, jaz vem da ko se naparfumam (vsaka 2 meseca) kiham kot zmešana dokler se ne razlufta.

Ala vam vera 🙂 Alergija na moža, kje ste pa to snele, a?? Ah, ja, ženske pač. Tudi meni se to dogaja, potemtakem sem alergičen na ženo.
Povsem iste znake imam: zjutraj nekaj časa kiham, včasih mi teče iz nosa. Ko se vse nekoliko sčisti, se umiri. Podobno se mi včasih dogaja tudi ponoči oziroma zgodaj zjutraj.
Alergičen sem na cvetni prah in kot veste zunaj kar naprej nekaj cvete – od zgodnje pomaladi do pozne jeseni. Letos uporabljam napravico Medinose in sem že več mesecev brez vsakih tablet proti alergiji. To jutranje kihanje me niti ne moti. Morda se tudi tebi nabere čez noč malo sluzi ali imaš lažje vnetje sinusov – in to se mora pač sčistiti skozi nos. Če se ne bi, bi težko dihala in bi imela težave z zamašenim nosom, tudi pogosteje bi se prebujala.
Morda pa bi se še ti odločila za nakup Medinose?
Prav gotovo se ti bo stanje vsaj nekoliko izboljšalo. Pomaga pa pri alergijah na cvetni prah, živalske dlake in pršico. Kupiš jo lahko v vseh večjih lekarnah in v Sanolaborju:

Tule lahko prebereš malo več o tej napravici, ki jo bo koristno lahko uporabljal tudi tvoj možek – prihodnjo pomlad, če ne prej 🙂

lp Pingo, ki zagotovo ni alergičen na lepše polovice :)))

New Report

Close