Jutranja tabletka
Pozdravljeni,
s fantom sva imela v sredo 1.5. zaščiten spolni odnos. Vmes pa se je zgodilo, da je kondom nekako zdrsnil vame. Moram izpostaviti, da do izliva ni prišlo niti med tem odnosom niti kadarkoli prej v tisti noči.
V roku 12-16 ur po spolnem odnosu sem vzela tabletko Norlevo, ki sem jo vzela ze enkrat prej (februarja). Dejstvo je, da bi morala dobiti načrtovano menstruacijo tisti vikend 5.5., torej sem skoraj prepričana, da je ovulacija že nastopila, tudi 1 teden prej sem imela običajne krče, vendar sem tabletko vseeno vzela.
Zadeva je taka, da sem 5.5. dobila menstruacijo, ki pa je najprej prišla v obliki rjavega madeža, nato pa se je razvilo v običajno krvavitev, ki pa je trajala zgolj 4 dni, kar zame ni običajno, saj imam ponavadi menstruacijo 5-6 dni. Strah pa me je, ker imam še sedaj, nekaj dni po prenehanju “menstruacije” za katero smatram, da ni mogla biti vgnezditvena krvavitev, krče v predelu maternice, malce sem tudi napihnjena na področju jajčnikov.
Kljub temu, da se zavedam, da nosečnost ni zelo verjetna, sem pod zelo velikim stresom, saj ne vem kako naj si razlagam to menstruacijo.
za odgovor in pomoč se iskreno zahvaljujem že vnaprej.
Lp