Najdi forum

JUST zeliščna kozmetika

Bom ti pisala na mail, reni, samo trenutno menda ne dela email.si, no, pa drugič, če ne bo šlo danes!
Sicer pa ne upoštevaj brezveznih komentarjev, Primož je tukaj za to, da dela red, in če bi bilo kaj tako motečega, bi že on opozoril, tako da ti kar povej!
Tinkara, glede na to, da nas je tukaj očitno veliko, ki nas zanimajo ti izdelki, pusti človeku, da pove – saj smo vendar sami vprašali!

Janja, če je modre barva in je pena, potem je to ta.

Pošlji oblikovano (23-01-04 00:58)

Reni, ne, nobene kopeli nisem imela. Ni mi sedaj čisto jasno samo zato, ker vem,da je bila takrat v redni prodaji. Se bom pozanimala, katero peno sem imela, slezenčevo ali iz aloje (te po moje nisem imela) ali katero tretjo.

Reni !
Kateri izdelek od firme Just bi lahko uporabila za preprečevanje srbeža zaradi nevrodermitisa pri štiriletnem otroku ?
Hvala in lp Ana

Najbolje da se udeležite kake predstavitve in izdelke sprobate v živo

Pošlji oblikovano (23-01-04 01:25)

Kje se dobi VIVISAL ?

ne smem povedat tule ker so me obtožili da delam reklamo,

sicer pa obstaja v Slo precej svetovalcev Just ki ti na prezentaciji povedo vse o tem

Pošlji oblikovano (23-01-04 01:22)

Reni!
Ne se sekirat za brezvezne komentarje. Mene in večino nič ne moti, da si delaš reklamo.

pozdravljena reni.

veliko sem slišala o justu izdelku
pa me zanima ali obstajajo kakšne kapljice ki bi uničile bradavice ker mam dosti laserskih odstranitev.
pa imam dva otroka ki imata težave z dihali(bronhitise)
pa js imam težavo s spanjem …..
obstajajo kaka zelišča od justa ki bi nam pomagala ?
lp

tudi pri nas smo in se vedno uporabljamo JUST.

Moje mnenje je da nekatere stvari res pomagajo, druge pa so cisti larifari…in me vse skupaj spominja na razne LIDL in HOFER izdelke. Nekatere stvari imajo poceni ampak ko si enkrat tam kupis tudi tisto kar je drazje kot v SPARU ali drugje.

Tudi tisto kar pomaga od JUSTA sem mnenja da bi pomagala tudi kaksna druga krema iz lekarne, sicer pa razne rane in herpes se tudi sam od sebe pozdravi tudi ce ga nic ne mazes…pri vsem tem pa najbolj pomaga alkohol, nobena krema ni bolj ucinkovita. mal na rano pa mal v grlo pa se ekspresno pozdravi 🙂

New Report

Close