Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Just-krema materina dušica

Just-krema materina dušica

“Jaz sem jo čisto malo namazala svoji dojenčici na prsa in je dobila reakcijo, drobne rdeče izpuščaje, tako da mislim, da za dojenčke ni primerna.”
Čudno, pa tako je oh in sploh ta krema in predvsem čist o naravna. Malo morgen. Če to kremo proizvajajo v enormnih količinah, potem se lahko vprašate o njeni kvaliteti. Še bolje pa da se pozanimate o kvaliteti, ker izjave raznih “strokovnjakinj”prodajalk ni omembe vredno. Njim je važno le, da izdelek prodajo in to za dobro ceno.

Pozdravljeni

Malo si bom sposodila temo. Doma imam sinčka starega 3 mesece oz. po PDP-ju starega 2 meseca, ki že od rojstva dalje smrka ampak sedaj je začel tudi kašeljati in me zanima kod vse ga lahko mažem s to kremo.

Spredaj po prsnem kosu in zadaj med lopaticami, ter po podpladkih. Najbolje zjutraj. Nekateri priporocajo celo zjutraj in zvecer, ampak ker spodbuja kaselj, sem jaz najraje mazala samo zjutraj. V malih kolicinah seveda, ce imas dojencka.

Krema je primerna tudi za dojenčke, se jo pa le čisto tanko namaže in nič vtirat oz. masirati. Če se masira nastanejo pikice kot izpuščaji. Lp

Imam izdelke JUST in če kdo rabi lahko dobi 041954642

Lahko mažete tudi v sklepih komolca in pod koleni

New Report

Close