Najdi forum

julija 2004

A je že katera z dvema črticama za julij 2004? Mi bomo predvidoma 5.7.2004 zibali.

Jaz moram pa še malo počakati. Si zelo želim, da bi tudi bilo. Čeprav se pripravljam, da ne bom preveč razočarana, ker sva probavala šele prvi mesec.

Kdaj si imela zadnjo M? Tudi mene zanima, če bom julijka ali avgustka.

Ojla! Smo že tri ki komaj čakajo na rezultat. Tudi jaz upam da bom avgustka ali konec julija. Prvi mesec mi je šel skozi. Bomo videli. držim pesti za vaju. Lp

zadnjo M sem imela 28.9.. Izračun si pa lahko narediš na http://www.mama.si
Greš na nosečnost in na izračun roka poroda. Prikaže se ti krogec s celim potekom nosečnosti (vsemi pregledi…)

Saj ne morem verjeti da sem tako hitro tudi jaz med srečnicami. Prav nič se še ne počutim noseča, tako da hodim večkrat gledat CB, da se prepričam ali je res ali sem vse skupaj le sanjala. Tudi jaz imam rok 5.7.2004 (ZM 26.9.) Kdaj greš na prvi ginekološki pregled?

Tudi jaz sem srečnica in še zdaj ne morem prav verjet. Po lastnih izračunih bo otročiček privekal na svet 3.7.2004.

tudi jaz sem kar šokirana. Razen dveh jutranjih slabosti nimam nobenih znakov. danes se imam namen naročiti, potem pa bomo že nestrpno čakali na prvo slikico

jaz pa sploh nimam nobenih slabosti. Parkrat se mi je uprla hrana, predvsem sladko, kar je pri meni redkost, drugače pa je vse enako kot prej. Jaz mam prvi pregled 17.12.

Jaz imam pa 4.7.04 oz. 3.7.04(če upoštevam prestopno leto).Prvi pregled 13.11.

Ti Vanja pa verjetno 17.11. in ne 17.12.

Piki Miki

sem te zasledila na sosednjem forumu. Si delal isti dan CB kot jaz, samo si nisem upala se javit, ker preletava tisti forum sorodstvo in kolegice, ki še ne vedo za mojo nosečnost – čakamo na slikico, potem pa presenečenje. Je pa to tudi moja druga pikica.

ne, se nisem zmotla. Meni je ginekologinja rekla, da prvi pregled opravi v 12. tednu nosečnosti. Tako da ne vem. Bom pa se vseeno še rajši pozanimala, ker mogoče da sem jo jaz tudi narobe slišala. Nikoli se ne ve. Sicer pa komaj čakam.

Meni bi se zmešalo do 12t. Običajno je prvi v 8t(takrat se že sliši srček) in da se potrdi nosečnost v maternici.Me preseneča da te je naročila tako pozno.

Še to:12t je najbolj primeren za merjenje nuhalne svetline in glede na to da je tik pred prazniki se bo treba kar kmalu naročiti (2-3 tedne prej). Ali ima morda tvoja gin.licenco tudi za to?Ko boš kaj vedela pa le sporočiti.LEP POZDRAV

no, jaz se bom kar vasi klapi prikljucla! zadnja menza: 21.9.2003, torej bebika konec junija 2004.

dejte mi prosim povedat, kako se registriram? za prijavo mi je jasno, okencka za registracijo pa ne najdem, oz. se mi ga ne da iskat,
ce mi ne skoc direkt v glavo.
:))

lep dan!

sem ze nasla! mi je v glavo skocilo!!

hihihi

ne moja ginekologinja nima licence. Se pa v datumu nisem zmenla, sestra je rekla da pač naročajo za prvi pregled v 12. tednu. Tak da bom šla na pregled nuhalne svetline kam drugam. Upam da bo teh 6 tedboc do pregleda hitro minlo. Ker komaj čakam da vidim to malo bitjece v mojem trebuščku. Lep pozdrav

aja še to. Od zdaj naprej bom vanja_1 ker sem zasledila na forumu še eno vanjo

evo tudi jaz bom šla na mučenje 🙂 tam nekje okol 12.7. 🙂

Še ena. Po lastnih izračunih rok 13.7.. Ker je to moja prva nosečnost, je delovna učinkovitost v službi močno zmanjšana, saj vsako jutro visim na internetu in pridobivam informacije (popoldne ni časa). Sem se že veliko naučila,
lp
Anja

New Report

Close