Najdi forum

Jočem za svojo punčko…

nn hvala ti za lepe besede.Tako sem jih potrebovala…

Pozdravljena,
vem, kako se počutiš. Tri moje kolegice so noseče. Zelo jim privoščim, hkrati pa me tako zelo boli srce. In spet tista vprašanja, zakaj ravno jaz… Toda, naslednji dan je že drugače, malo boljše. Toda, ko so dnevi tako deževni, kot je današnji, se mi zdi vse še hujše…

Lp,
Mateja

mateja,res je težko…Ko mine kak dan se počutim bolje in ko mislim,da več ne bo bolelo,me spet zagrabi… Ti že končuješ s službo? Poletje je tu in moralo bi biti obilo sonca…. zdaj pa je resnično turobno vreme in moje razpoloženje tudi…

Moji deveti so se poslovili, sedaj imam še nižje razrede. Kar pogrešam jih, ker sem jim bila štiri leta razredničarka. Malo me je strah dopusta, čeprav bom imela veliko dela. Povsod vidim le nosečnice in dojenčke…

Ja,te razumem…Ko sem ugotovila,da sem neplodna in da bom do otroka težko prišla,če sploh,sem tudi imela pred očmi vse polno okroglih trebuščkob in malčkov,- tako kot zdaj… Bolj opazimo te stvari,ko smo v takšnih situacijah… Poskrbela bom,da bom skozi vse poletje močno zaposlena in bo malo časa za razmišljanje o preteklosti… Baterije si napolnim na parceli in rada se zadržujem tam. Mož in tast sta postavila leseno hišico… pravi “vikend” pa je okolje sproščujoče… Tudi čistit hodim v Avstrijo,je dobro za naše finance,pa jaz sem zaposlena in nimam časa razmišljati… Z Jakobom pa tudi ves čas nekaj počneva,ko ni v vrtcu. Saj včasih sem že čisto v redu in res mislim,da bom počasi prebolela,da moje Zoje ni z nami… Tudi tebi želim,da pride jutro brez bolečin…

Zakaj mi je še vedno težko…? Zavedam se,da si bila le drobna pikica,zdaj bi te nosila 21 teden! Nikoli te ne bom mogla objeti,moja Zoja! Nikoli več ne bom mamica,počasi se vse bolj zavedam tega…Danes mi je hudo. vem,da bo minilo…kdaj? Zakaj se je zgodilo nama,Zoja? Zakaj se ssploh to dogaja katerikoli družini? Kruto.

ja, zakaj se to sploh dogaja? Res kruto, in tako zelo nefer.
Pošiljam ti objem, upam, da je današnji dan bolši.

Hvala. IZ srca. Tudi danes je pri meni tema.

Pozdravljena,

tudi jaz še vedno čisto tiho štejem tedne, čeprav vem, da to ni dobro. Sprijaznila sem se z usodo, vendar pa me je strah razmišljati, če bom še kdaj poskusila. verjetno se bom z nečim zamotila, da bo dan hitreje minil, toda nekateri trenutki so res zelo kruti. Veliko delam na vrtu, sem med rožami. Zanimivo, po 5. 5. sta mi kar dve roži umrli… Kar posušili sta se. Sedaj, ko se boljše počutim, so pa gorensjki nageljni kar zacveteli… Karmen, poglej Jakoba in se zavedaj, da en ČUDEŽ imaš, le to je pomembno sedaj…

Draga moja Mateja! Hvala ti za tvojo prijazno misel-tolažbo! Vem,Jakob je res moj čudež,moj zlati fant! Tudi sama se zmeraj z nečim ukvarjam,samo da se zamotim in ne razmišljam o vsem,kar se je zgodilo…in kako bi lahko bilo,če…! Veš,Mateja,saj sem se sprijaznila z tem,da nimam več srčka pod srcem,le včasih me še tako zagrabi. Pospravljala sem papirje-dokumente in jih razvrščala v mape,ko sem v predalu našla cel kup stvari,ki so povezane z zadnjim postopkom,pa materinsko knjižico in slikice… in me je ponovno zabolelo,tako ostro! Slab teden smo šli na morje in tam sem bila čisto druga… Koristno je spremeniti okolje,vsaj malo! Mateja,vesela sem zate,da se počutiš bolje! Samo tako naprej,saj sonce še sije,le včasih ga ne vidimo…

Včeraj sem na testu ugledala plus. Sem nepredstavljivo srečna in žalostna obenem.Grabi me panika,da se ne ponovi… Tako presenečena in tako prestrašena,da ne občutim veselja,tistega pravega… Zoja,še vedno si in boš moja mala punčka!

Čestitam in stiskam pesti, da se nosečnost vredu konča…le pogumno…

http://www.mojalbum.com/pikicaaa

meni so tudi te zgodbe segle v srce

upam na srečen konec in stiskam pesti

Dslana, izkrene čestitke.Vem da je strah prisoten, a kar pogumno, vse bo OK.Zoja vaju pazi!

škratek

A vama je uspelo naravno? čestitam še enkrat!

škratek

Hvala vsem da ste vesele zame in hvala vam,da razumete moj strah… Za zdaj je vse O.K. in neizmerno si želiva,da tako tudi ostane! Objem vsem,ki obiskujejo ta forum in veliko,veliko poguma za vsak nov dan!

Naravno!!! Še sama ne verjamem! Po toliko letih,prvič naravno… Za zdaj je to najin čudež,naj ostane najin in naj objamem to tako željeno dete…

Ja super!!!!Sem vesela za vajo, in boš videla, da se boste objeli, imate prev posebnega angela varuha!

škratek

Danes sem prebrala tvojo zgodbo in prišla tudi do zadnjih novic! Čestitke iz srca in iskrene želje, da bi bilo vse v redu!

Pošiljam objem!!!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Hvala,tudi sama upam,da bo tokrat zgodba imela srečen konec!

New Report

Close