Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! jedilni servis, jedilni pribor

jedilni servis, jedilni pribor

Rada bi kupila jedilni servis po kosih _biti mora za 12 oseb, pa skodelice za omake, solate, podtsavki, skodelice za kompot, kavo, krožniki, jušnik…..predstavljam si, da bi jih kupila ne že v formiranem kompletu, ampak po kosih, kolikor bi meni česa pasalo…pri nas sem ugotovila, ta želja ni izvedljiva, morda v tujini pri kakšnem proizvajalcu…prosim, če ste to kje videle ali kaj veste prosim za pomoč!
pa še to: jedilni pribor : žlice vilice… kateri se po vaših izkušnjah lahjko pere v pomivalcu in ne zarjavi?

V stari Gorici IT- se tudi najkvalitetnejše servise lahko kupuje po kosih in željah. Ena takšna trgovina je nasproti avtobusne postaje (Ribi). Jedilni pribor se pa lahko ves pere v pomivalcu, jaz še nisem opazila, da bi kdaj kakšen rjavel, pa imam stroj že 12 let.

potem imaš pas rečo.meni rjavi zadnjo kupkjeni in sicer med vzorci.
hvala za informacijo o jedilnem servisu.Ali morebiti veš,kakšne so cenen v primerjavi z našimi ter koliko servisa lahko pripeljem preko meje brez plačila mwst?

Katere znamke pa prodajajo? Meni bi tud zanimalo, ce se katera od dobrih znamk dobi bolj poceni.

New Report

Close