je ze za mano !!
Ja vcerja sem bila na IUI, in kaj naj recem. Kot da sem na normalnem ginek.pregledu, kjer ti jemljejo bris.Po koncanem postopku, sem se oblekla, in odsla domov.Ja cisto tako enostavno.
Sam postopek me ni bolel, bolelo me je 5 min kasneje,kot da mi bo vse jajcnike razneslo. No bomo videli kako bo. Danes grem zopet na UZ.
lep vikend
Hana
Draga Hana
Naj prej želim ti vse naj naj naj in, da postaneš mamica. Dobila si verjetno tabletke Dabroston, te tabletke so zelo uredu, ker zadržujejo plod in, da ni krvavitve. Saj tudi po IVF. dobiješ Dabroston, ker baje je zelo učinkovito. No jaz nisem imela Dabrostona ampak Utrogestan. Baje, da je to vse skoraj isto oz. tabletke. Ti kar lepo papaj te tabletke in boš imela pikico v trebuščku.
Pa veliko SREČE TI ŽELIM!!!
Lep pozdrav in lepo se počivaj
Doroteja
Čestitam! Upam, da bo uspelo!
Tudi jaz sem po IVF (po opravljenem BTHCG) 22 tednov jemala Dabroston. Kolikor sem razumela, gre za to, da hormon v teh tabletah vzdržuje posteljico, da se sigurno obdrži.
Pri meni se je zelo dobro “prijela”, saj se ni in ni hotela roditi sama, tako, da so mi jo morali odstraniti “ročno”.
Pa brez strahu in stresov!
Bodi pametna in počivaj. Škoditi ne more!!!!!!!
Srečno,
Nataša
Drage ženske
Kot veste imela sem 3x IVF. In prvič in drugič nisem popolnoma nič počivala in čuvala se sploh nisem. Nato, ko je bil tretji IVF. sem se pa trdno odločila, da bom počivala, ker škoditi mi ne more. In sem res zelo pridno počivala in se je moj mali pikec primil. Tako, da mislim, da počivanje veliko pomeni po vseh teh postopkih.
Še enkrat vso srečo.
LP, Doroteja