Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost je ze za mano !!

je ze za mano !!

Ja vcerja sem bila na IUI, in kaj naj recem. Kot da sem na normalnem ginek.pregledu, kjer ti jemljejo bris.Po koncanem postopku, sem se oblekla, in odsla domov.Ja cisto tako enostavno.
Sam postopek me ni bolel, bolelo me je 5 min kasneje,kot da mi bo vse jajcnike razneslo. No bomo videli kako bo. Danes grem zopet na UZ.
lep vikend
Hana

Hana, super si, da nam sproti vse poveš, kako to izgleda. Hvala!!!

Drži se in SREČNO!!!!

Tašika

Hana – jaz zelo upam, da nisi v sluzbi. In verjamem, da tega sporocila ne bos vec brala, ker ne bos vec za racunalnikom in upam, da te bo od lezanja v prvem tednu vse bolelo.
Pridna bodi – pocivat in uzivat!
Pa nic “hmm umazanih gibov”.

Seveda sem v sluzbi, saj danes je ze vse OK.
Saj se moras normalno gibati, lezanje pa tako ali tako nic ne pomaga.
Ce se prime, se prime, ce ne pac,……naslednjic.
lp
h

Hana-
pojdi nekaj postov nazaj, kjer ena od uspesnih pise, kako ji je uspelo.
Poglej – izogibati se mroas stresu – to sluzba je. Vsiljen urnik – vstajanje, sedenje. Ne smes dvigovati. Spociti se moras.

Hvala Emi za nasvete, saj vem da imas prav.
pa res sem pod stresom.
Se bom drzala tvojega nasveta.
lp

Tudi jaz sem vesela, da si se oglasila in nam sproti poročaš o dogajanju. Kar pa se službe in stresa tiče, vsekakor upoštevaj Emin nasvet!!!

LP, Andreja1

Hana, držim pesti, da m ne bo 9 mesecev!
Iza

Hy sem opravila UZ, dobila sem neke tabletke na Dob….. saj ne vem tocno kako se imenujejo. Dajte punce, povejte kako dalje, zakaj so mi dali te tabletke, itd….
lp
Hana

Draga Hana
Naj prej želim ti vse naj naj naj in, da postaneš mamica. Dobila si verjetno tabletke Dabroston, te tabletke so zelo uredu, ker zadržujejo plod in, da ni krvavitve. Saj tudi po IVF. dobiješ Dabroston, ker baje je zelo učinkovito. No jaz nisem imela Dabrostona ampak Utrogestan. Baje, da je to vse skoraj isto oz. tabletke. Ti kar lepo papaj te tabletke in boš imela pikico v trebuščku.
Pa veliko SREČE TI ŽELIM!!!

Lep pozdrav in lepo se počivaj
Doroteja

Verjetno gre za tabletke Dabroston, ki med drugim, v primerih, ko pride do oploditve pomagajo “ohranjati” nosečnost oz. lahko pri določenih krvavitvah v nosečnosti pomagajo “preprečiti” splav. Zelo laično z moje strani, upam da ti kaj pomaga!

Drži se, Andreja1

Čestitam! Upam, da bo uspelo!
Tudi jaz sem po IVF (po opravljenem BTHCG) 22 tednov jemala Dabroston. Kolikor sem razumela, gre za to, da hormon v teh tabletah vzdržuje posteljico, da se sigurno obdrži.
Pri meni se je zelo dobro “prijela”, saj se ni in ni hotela roditi sama, tako, da so mi jo morali odstraniti “ročno”.
Pa brez strahu in stresov!
Bodi pametna in počivaj. Škoditi ne more!!!!!!!

Srečno,
Nataša

Hana !

Želim ti veliko sreče za naprej!!!

Držimo pesti vse skupaj!!!!!!!! Pa močno prosim!!

Hana,

če se slučajno že počutiš kot nosečnica, naj ta občutek ne izgine celih devet mesecev.

VEEEEEEEEEEEELIKO SREČE!

Se pridružujem vsem željam ostalih punc! In res upoštevaj nasvete glede počivanja! Mogoče meni ravno zato ni uspelo z IUI, ker nisem nič počivala… Sklenila pa sem, da pri kakršnemkoli naslednjem postopku “ne mignem s prstkom”!!!!
LP, Jasna

Drage ženske
Kot veste imela sem 3x IVF. In prvič in drugič nisem popolnoma nič počivala in čuvala se sploh nisem. Nato, ko je bil tretji IVF. sem se pa trdno odločila, da bom počivala, ker škoditi mi ne more. In sem res zelo pridno počivala in se je moj mali pikec primil. Tako, da mislim, da počivanje veliko pomeni po vseh teh postopkih.
Še enkrat vso srečo.
LP, Doroteja

New Report

Close