Najdi forum

Je že proradilo

Super, sem si že skopiral vso vašo literaturo iz tega foruma, da ga bom lahko v miru na offline bral, ko bo čas. Pa zelo primerna je za kakšne seminarje.

Še moj osebeni komentar. Vi že po definiciji ne morete najti svojega naslednika. Vzemimo hipotetično, da tak človek obstaja. Zakaj bi deloval pod vašim imenom?

Še vprašanje. Na TV ste pribili, da bi moral biti vaš naslednik po stroki samo psihiater in ne kakšne druge stroke. Je to zato, da bi morala biti ostala psihiatrična stroka tiho?

Poglobite se v moje delo. Lahko se vključite v moj program kot “like patient”, pa boste videli, zakaj je temu tako. Glejte moj splošni odgovor.
LP JR

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Zato ker edino psihiater obvlada psihiatrijo – preko delovanja (specializacije) v posihiatrični bolnišnici in ambulanti. Nihče drug nima tja dostopa in zato drugi o psihiatriji samo “nakladajo” LP J. Rugelj

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close