Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Je že kdo kdaj komu rešil življenje?

Je že kdo kdaj komu rešil življenje?

Ojla!!Ta vikend sm bil v Portorožu.Ležal sem sredi pomola, ko se kr naenkrat pojav en na koncu pomola. Hoče vstat se mu zvrti in čofne v morje..in ni blo da sm do konca pomola pritekel so že vsi “plavali”. Pol ure sm jih vn vlekel..enga sm celo tavhal 10 minut, tko da sm mu mogu dat še umetno dihanje, za zahvalo me je pa še v gobc pokozlal. No če ste imeli kdaj takšno izkušnjo, mi prosim povejte, kakšni so bili vaši občutki. Men se sploh ni zdelo, da bi naredil ne vem kaj, čeprav se je okoli mene zbrala cela gruča ljudi in so samo hvalili in me spraševali, če se počutim heroja. In ko sm rekel, da ne, so mi začeli s čudakom!!!! Seveda pa je dol večina folka pijanga in zadrogiranega…

all i can say is BRAVO 🙂

Ne, mene se dogodki ki bi mi dali obcutek kakrsnekoli sposobnosti izgibajo.

pa sej a je to kej tazga?? a vi ne bi isto nardili če bi vidli štiri nezavestne plavat?!?

Ej, cist prou si naredu!!!! Cestitam za pogum!
Js bi se gotov se sama utopila… ;))

Gregy dobra zgodbica, sam da ji bom verjel boš moral pa določene stvari mal pojasnt.

Kr naenkrat se pojav model na konc pomola k hoče vstat se mu pa zvrti.
Kako se lahko pojavi nekdo kr naekrat pa pri tem že sedi ali celo leži? Pomoje drgač k peš tja ni pršu, torej je mogu kr stat če je blo kr naenkrat. Dvomim pa da bi nekdo kr naenkrat tja pršu se usedel in potem takoj vstal. Vsi ostali pa isto.

Kako si vedel z razdalje 15-20 metrov da se je človeku zvrtel in da ni sam noter skočil ali se vrgel? No sej vem da se to tm ne sme delat, sam ljudje to vseen počnejo. In to tut oblečeni ter celo ponoči.

Še neki ti nej pojasnim: Če je človek kolikortoliko živ, ali je to bil nedavno tega, zelo kmalu priplava na površje (tut če ma na sebi nahrbtnik pa mogoče not kako litrco). Tko da 10 minut ga zihr nisi tauhal. Pomoje kej dost več kot glavo sploh nisi zmočil.

Poleg tega pa, če si se z enim ubadal 10 minut potlej ti je še za ostale tri nesrečneže ostalo po tvojem pričevanju 20 minut. Zagotovo pa pol ure noben k je v nezavesti ne ostane ziv v vodi. Že deset minut ne. A poleg tega si jim pa še umetno dihanje dajal, k vzame še svoj čas. Pa še nekaj: človek ki ga oživiš izpljune oziroma gre za krč, vodo ki mu je zalila dihalne poti ne pa kozla.

Ja no tega vsega zagotovo ne bi uspelo vsakemu narediti, tako da si res lahko heroj. Ali si pa zgodbo nakolk napihnil. V taki obliki ji pa ne verjamem.

Sicer bomo pa kmalu zvedeli če je bilo to res, ker taka dejanja ponavadi prinesejo najmanj srebrni častni znak republike slovenije, zagotovo pa veliko medijsko odmevnost.

Ja sam še medijev mi manjka ja.Prej so tam spali.Vsaj tko so rekli.Tud js sm šel mal zaspat tja, ampak ne na konc pomola, ker tja najprej posveti s svetilko. Bil sem zelo utrujen.In predno je prvi vstal se je močno začel dret, takrat sm pogledal in videl, da je padel v vodo. Drugače ne bi šel tja oz letel. Eden mu je hotel pomagat, pa je tudi dol padu, druga dva sta se pa režala in ravn tko čofnla v vodo. Sej so res oni trije bili na površju. Prvega sm ven spravil tistega, ki je bil najbolj trezen(ta je hotel pomagati prvemu). Njega je voda vseeno nekako zbrihtala. Eden je nezavesten plaval na površju. Tega sm prvi vn potegnu. Na pomolu mi je pomagal tisti prvi. Sam najprej sm mogu unga nagovorit, da ni šel nazaj v vodo. Pol sm še enga vn potegnu, ki sva ga tud full dolgo krotila, da ni spet vstal. Tačas je pa tud že edn padu v nezavest in se utopu.Njega sm pa najprej moral sploh najti, ker je bil oblečen v črno, pomol pa ni bil nič osvetljen. Ej mogoč je bilo 2 minutke manj kot 10min.Drugače so bili tudi primeri ko so bili 20 minut pod vodo in so vseeno preživeli btw. Pa tud odvisno je kako se utopiš. Če bi njega cote not potegnle in bi hotel dihat pod vodo, bi se napil vode ja. Tko je pa prej v nezavest padel in takrat se dihanje skoraj popolnoma preneha, tako da je imel zelo malo vode v pljučah. In pokozlal me je direktno v gobc, tko da sm še jst pol.Medijev pa upam, da ne bo, ker sm potuhtal mal na to in nism nobenmu povedal imena in tud zginu sm zelo hitro….

Aha, no to je pa bolj razumljivo.

Sorry. To ti pa verjamem. Ampak tist je blo pa res mal čudn slišat. še enkrat sorry.
Dobr si to naredu.

Ej ni problema…sej po pravici, sm te najprej hotu napizdit, sam sm se premislil:)) Ni pene…hvala

BRAVO STARI!!! Car si!!!! Sej jz bi tud šu pomagat. Sam če bi mi pa ratal pa še ne vem. Ajde no!!! CAR SI!!!!!!!!! Lepo pa da ne napihuješ(tko mediji pa to) AJD!!

Jooj same pohvale…mi je kr nerodno :))

Ja kaj čmo pa rečt. Ej model ti si usekan. Pus jih da pockajo, koga pa brigajo. Pač 4 pjanci mn. HALO!!! Tiak da pohvale, kaj pa druzga!!

Jaz se nisem imel te casti, je pa meni resila zivljenje moja zena, zato ker je z menoj…

Ej, mislem, da je tole najlepši odg. na tem forumu, kar jih je bilo…lepo se imejta!!
Tudi meni ga je že ena…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close