Je to tudi varanje?
Angel!
Sem ti pa res stopila na žulj, ko si kar 2x nisi mogla pomagat, pa si kar na ekran mogla izlit svojo jezo s temo, ki je bila že nekaj časa nazaj. No, tisti post nad tabo sem pisala NYC. Ali si ti NYC????
Ne, ne bom se branila ali opravičevala svojega pisanja, ker mi tega ni treba. Ga bom le še malo bolj razložila, ker izgleda, da si edina, ki ga nisi razumela. Pa še to: sori, ker nisem videla tvojega vprašanja (???) pri temi šopki… .
Torej, napisala sem svoje mnenje, ki je, da meni ivanjščice smrdijo. In ti si jezna. Če bi jaz napisala, da mi smrdi morska hrana, ali bi bila tudi takrat tako užaljena? Saj smo svoboda država, kajne? Ali lahko človek izrazi svoje mnenje, ne da bi ljudje pljuvali po njem?
Vidim, da si jezna. In jezna si, ker te je nečesa strah. Vprašaj se, kaj te resnično jezi in zakaj stresaš svojo jezo po drugih ljudeh?
Pa lep sončen pozdrav od Sončnice!!!
Čer Sončnca! Ma pozab klike. Poglej na pozno uro, ko sem pisala. Ti ne razumeš…ni bil smisl v smrdečih marjeticah…smisel celega mojega teksta je bil v tem, kako ta moj zaklad naredi…pesnik. Sem romantik, kaj morem…ti pa si skenslala celo romantiko u nulo! Valda me je zabolelo, saj sem pisala o svojem predragem…rože so samo rastline, predmet, moj zaklad, pa je človek, ki me ima rad…s čustvi se pa ni dobro igrati, draga. In tvoje mnenje me sploh ne zanima, ne to, kaj ti smrdi in kaj ne, le kaj si misliš o varanju me je zbodlo. Če se imata dva rada, naj se imata, varanje gori ali doli. Pa saj nisi bog, da bi lahko obsojala, draga. Ljubezen je huda reč, nesrečna ljubezen zelo boli, vem in ne prenesem ljudi, ki se iz tega norčujejo. Sama sem pokopala prvo ljubezen, moža je vzela cseta, pojma nimaš kako to boli…pusti ljudi pri miru, vsak ima pravico da čuti do kagar koli kar koli.
Pa lahko noč!
Misli si kar želiš, zame je to nepomembno. Papir prenese vse, srce…ah, srce pa ne!
Angel
Čer NY! Lepa hvala…vse je odvisno od tebe…naredi, kar ti veleva srce, ne pamet…Poznam veliko ljudi, ki so poročeni brez ljubezni…groza!! Pa take, ki so poročeni iz ljubezni, ki so jo po dolgih letih spremenili v sovraštvo. Izberi Ljubezen z veliko začetnico. Izberi to kar čutiš..pa zaročencu povej…da ne bo reveš zastonj upal…to pa le naredi…bo že razumel. Mora!
Vso srečo in veliko ljubezni!
Angel
draga Sandra
Upam da tvojega stališča ne boš pozabila ko (če) se bo tvoj mož zaljubil v eno drugo, tebi začel težiti, vse kar boš naredila mu bo šlo na živce, ko bo resno razmišljal, da se bo preselil k tisti drugi, Ne pozabi: To je dejanje samostojne osebnosti in se to tebe nič ne tiče. Ima svobodo in te nima kaj brigat kje in kaj je malical in s katero je fu..l.
Ja, res me je veliko špiknilo, ko sem videla, kako me napadaš. Danes se niti ne spomnim več, kaj je bilo s tistimi šopki itd, vem le, da sem hotela povedat kaj je meni všeč. Nisem pa ti hotela pokvarit romantike, res ne. Tistega posta ne najdem več, da bi videla, kakšno pi….ijo sem naredila tebi. Zgleda, da ga nisem “štekala”, pa sem samo svoje mnenje napisala.
Jah, tako je, enkrat je prav, enkrat je pa vse narobe.
Pozdrav od Sončnice.
Ne, veza je dosti prestala in če ljubezni ne bi bilo, bi že zdavnaj propala. Priznam, da imam zaročenca še vedno rada, smiljenje sodi v drugo rubriko, morda pa je to ena izmed najinih največjih kriz…? Ne hodim z njim iz ljubega dolgčasa, temveč razčiščujem krizo, premišljujem, ne morem kar tako brez premišljanja zavreč vsega, kar sva imela. Morda je res, da se zatekam k neki iluziji, nekemu princu na belem konju, ki morda sploh ne obstaja, ravno zaradi krize doma…pač sledila bom svojemu srcu, zaenkrat pa še razmišljam. Pri američanu pa nebi ostala v prvo, temveč kasneje ko bi se spoznala, bi delala plane v tej smeri. Ampak, brezveze gledat tako daleč. Morda sploh ne bo “kemije” in bova ostala le prijatelja.
Razumem in dam ti za prav, da imaš pravico do svojega “svobodnega” razmišljanja in poveš svoje mnenje, zato tudi razumeš, da se s tabo povsem ne strinjam.
Pozdrav.
Megaboy:
Ko ( če ) bo moj mož tako daleč, da se bo zaljubil v drugo, bi bila zelo vesela, če bi bil tako pošten in mi to povedal, jaz bi mu dala proste roke, da se odloči kako in kaj, vsekakor pa se ga ne bi oklepala, še manj pa prosila da naj ostane v najinem zakonu samo zaradi navezanosti, otrok, premoženja itd…!
Dan Sončnica! No, ne vem. Včasih je vsega preveč, včasih je dovolj, da se zazremo v nebo in opazimo, kako je lahko življenje lepo…ga ne bova učili z besedo, a ne, da ne? Umetnost dialoga je hudo zamotana reč…beseda da besedo, potem pa je prepir…
Lep dan in velik sončka! Je kar je…gledali bova v prihodnost! Prav?
lp
Angel*