Najdi forum

Zelo grdo od tebe, NYC, da tako misliš, če upoštevaš, da sem na tvoj “problem” od začetka gledala pozitivno in v isto smer, kakor ti.
Tisto brez komentarja sem mislila na tisto drugo temo, iz katere so iz muhe naredili slona.

Tisto kar je NYC napisala je definitivno varanje,saj je rekla tudi, da ne ve kaj naj fantu reče ko bi šla v Ameriko, če se zlaže se boji,da jo bo poklical v službo itd…
Eno je prijateljsko dopisovanje kar tako, drugo pa tako kot je to delala ona.Fant iz Amerike je celo rekel, da bi ostala pri njemu, če si bosta všeč.Upam,da sem prav razumela.NYC še enkrat premisli s svojo glavo in naredi tako,da bo zate prav, predvsem pa predhodno pusti dosedanjega fanta, ker mu delaš veliko krivico.Ali ve,da se o njem takole, preko interneta, pogovarjamo oz. mu krojimo usodo.Mislim,da z njim hodiš iz ljubega dolgčasa.
Pozdrav

Tvoja!

Praviš, da ne sodeluješ v chatih – kaj pa je tole tukaj? Saj zadeva forum in posti je popolnoma enaka.

Bravo!!!

jaz mislim, da varanje tole dopisovanje zagotovo ni, dokler ne postane intimno in ne pripelje do srečanja. Sam akt srečanje, pa je že druga zgodboa, zato sem NYC tudi svetovala, naj s fantom prej prekine in se ne gre skrivalnic.

Na zgodbo o popolnem zaupanju pa tole: mislim da tega ni. Je samo zaupanje. Svoboda – popolno svobodo ima lahko tisti, ki živi v hotelu – tam je recepcija, greš kadar hočeš, prideš ko hočeš in nihče nič ne vpraša. V družini tega ne zagovarjam – vedno vemo kam kdo gre in kdaj okvirno se vrne. V to kam gre, pa vključimo tudi s kom. S tem si medsebojno nudimo tudi varnost, saj bi v primeru, ko nekdo ne bi prišel tako kot je napovedal vedeli, da je z njim nekaj narobe. Še nikoli se nisem počutila utesnjene, ker sem partnerju to povedala – mu pač zaupam.

A ni tukaj vse kar napišemo vidno vsem, ki pridejo na forum (brez šepetanj)??? Aja, mi hočeš povedati, da zato, ker chatov ne uporabljam, ne vem kaj so? Raje bolje preberi moj odgovor.

Je kdo gledal včeraj Sex in town? (prav o tej temi).

Novinarka je prišla do spoznanja, da varanja sploh ni, dokler druga polovica ne zve….

Vsak gleda iz svojega vidika, zame premišljevanje o nekem dejanju še ni varanje, dokler se ne uresniči.
Kdo še ni sanjal hote ali nehote, da se ljubi z nekom….s sosedom, sodelavcem, filmsko zvezdo…….koliko jih je svojim boljšim polovicam priznalo, koliko pa ne…?
Skratka eno so želje, razmišljanja in uresničevanje le-teh.

Vsi smo pod kožo krvavi ali pa je kdo mogoče “holy man” (svetnik)?

Po moje pa ni merilo za varanje to če partner izve ali ne. Ta definicija je smešna in čisto na nivoju nadaljevanke Seks v mestu. Po moje je to če partner ne izve še bolj zahrbtno varanje, kot pa če izve. Varanje je dejanje samo in ne njegovo odkrivanje.

Ne se preveč kregat, ker škodi zdravju in lepoti, drage dame. Kar se pa varanja tiče, da se gre nekdo, ki je zaročen dopisovat in načrtovat življenje s še nekom. Potem mislim, da je fer od NYC da pove zaročencu svoje namere. Bomo videli kaj bo storil. Jo bo zaročenec pustil in NewYorčan tudi mogoče? Potem ostane brez obeh. No, odločitev je njena, ampak NYC, imej fer odnos do svojega in mu povej kaj počenjaš. Ni lepo in te stvari bolijo.

Pozdravček!
Mislim da vsi malce nalivate vodo na svoj mlin..razumljivo.
Vendar je resnice le ena..smatram da je med dvema dovoljeno vse..če se le oba strinjata..torej..OBA MORATA BITI ZA. Smatram da je dopisovanje..in..sanjarjenje o nekom prav tako varanje..kot..telesna združitev.

Vsem velik ..sreče

:))

Ne nisem ti hotela povedati tega. Hotela sem reči le, da je visenje tukaj ali pa visenje na chatu ista zadeva. In da se tudi tu vzpostavljajo prijateljstva, pa zaradi tega, ker se z nekom dobiš, ker ga želiš spoznati in z njim spiti kavo, še ne pomeni, da že nekoga varaš.

S teboj se popolnoma strinjam

tisti trenutek, ko se vprašamo, če je >to varanje>, to tudi je!
LP

Dober večer Snežinka! Pazi…recimo, da moški ne sme čutno obremenjevati ženske…niti ne žena moža…niti ne ljubica svojega dragega…Zakaj, kaj misliš? Preprosto…mož ali pravi moški mora ženski izkazovati zaupanje… od tega imata oba korist…Če živiš se s tem upiraš smrti…in ljubezen te obvaruje pred otopelostjo…Od tod izvira vsa lepota našega življenja…v ljubezni in z njo…in za ljubezen z veliko začetnico. A Varanje…besedno? Povej, kaj pa svoboda govora…človeške pravice…pa kje piše, da se dva ne smeta pogovarjati, pisati lepa pisma…PA TUD ĆE STA ALI NISTA POROČENA!!! Pa svoboda…povej, kako se počuti ujeta žival…kako se počuti človek, ki kljub temu, da je poročen ne sme… ne pisat drugi, ne gledat druge, ne tipat druge…Ljudje božji! Groza. Ljubezen se rodi…ali pa se ne. Lepo je če se.Sama osebno menim tako:”Nikoli v življenju se nisem k ničemur prisiljevala, še manj pa so me drugi…Vse je šlo zlepa..ali pa sploh ni šlo..Srečna sem v zavesti, da vselej razpolagam z možnostjo izbire…iz globin svojega srca pa se seveda rajši odločim za Ljubezen z veliko začetnico, kot pa za trenutne užitke..Ti so minljivi, žal. Za žensko obstajajo še drugi užitki, recimo ta, da čuti, da si jo želijo. TO LAHKO MIRNO, NEPOPAČENO POVE SVOJEMU…možu, moškemu…TO JE LJUBEZENSKA IZPOVED, KI UČINKUJE…
Zaupati nekomu pomeni zaupati mu v celoti. Platonske ljubezni so…bole, ker ni UTEHE. Vsako HREPENENJE BREZ UTEHE JE ENA VELIKA…BEDA…Ne vem, ali je šlo v tem primeru za platonsko ljubezen ali tudi meseno…telesno. Pa kaj? Kako bi bilo, da bi se vsak brigal raje zase in manj za druge…a ste jima fouš?… Če se imata rada, naj se pa imata. Zakaj bi slona skrbelo za bolhe…naj bolhe raje skrbe zase, saj ko se slon uleže jih popešta…Pa še to…če se boste obremenjevali s tujimi problemi, boste zagotovo ZNORELI…skrbite raje za SVOJE in boste srečno ŽIVELI…Živi in pusti drugim živeti, pa je moja filozofija…tega se v tem življenju držim…vedno bolj in bolj…dihat drugim pa privoščim… naj dihata in naj se imata rada…naj vas ne skrbi za žene ali može…oni bodo že poskrbli zase.
…tako je moje osebno mnenje…pa saj ni kdo med vami osebno prizadet ali kaj? Alora…zakaj bi koncu konca sploh bilo pomembno vaše mnenje…pa gdo ga rabi…?
Tisti, ki vara, ali prevarani? Malo morgen…nihče. A res nimate nič bolj pametnega pisat… Mi je hudo, sem morala. Sama sem bila prevarana. Boli in ej hudo. Davno! Sem mu oprostila, pozabila PA NE BOM NIKOLI. Kaj vse so mi takrat ljudje svetovali…pa prijatelji (kao)…za bruhat! Naredila sem pa po svoji glavi. Ni šlo za ljubezen, zgolj za meseno naslado, zato sem mu odpustila…če bi šlo za Ljubezen…mu zagotovo ne bi. Pozabila pa ne bom nikoli… je ponižujoče in zelo boli.
Alora…kaj vas torej skrbi, če niste v igro vpleteni …ali pa? Pri ljudeh se pa res nikoli ne ve…žal!

**Imejte se radi!***
Angel*
To sem Vam želela povedat. Tudi, če ne razumete, ni pomembno!
Lahka noč!
Angel

Ma ja ker ne upaš! Si enkrat pisala na temo mojega sporočila o šopkih…češ ivanščice smrdijo…Ja, ja sončnica…sej imajo tud uši…..!!!!!! Si skenslala vso mojo romantiko…ti komentirati ne upaš! Ker ne Znaš! Pa da te vidim! Pojma nimaš!
LP
Angel
zamera gori, doli, si vse povedala, takrat o šopkih…smrdijo ja, sončnica ivanščice, ma ne?
A si kemik? Romantik zagotovo nisi…pa še ženska…v varanju je mamljivo žgečkljiv čar…pa romantika tudi…tako kot je čar v marjeticah. Pojma nimaš, sploh kaj sem ti takrat napisala…sončnice so tudi lepe, tako kot angeli…ampak niti odgovorila nisi..ker ne znaš…nisi prava sončnica…seješ temo in ne svetlobo žal, pa še bodeš, ful…si vedno polna os in čebel…pa še pa še…v prenesenem pomenu:”Brani se…!”

malo morgen Sončnica…!!!sem brala. Nikar ne hlini! Ti nisi na nikogeršnji strani! Ker ne znaš Biti! Ne hlini. Imaš lepo ime…pa to nisi…preberi šeenkrat temo rože…šopki…pa ivanščice…pa spodnji poust…Pojma nimaš!
Angel

Bravo! pametna ženska…preberi lepo te prosim, moje sporočilo je zadnje…mi gredo tile komentarji že na hipofizo! jaz te pa razumem…in podpiram…Moje mnenje je:”Živi in pusti drugim živeti…delaj z ljudmi tako, kot želiš, da bi oni delali s teboj!!!
Nikoli ne taji svoji čustev…nikoli!
Strinjam se s teboj!
LP
Angel

Angel,
Uh to si tako dobro napisala, da me je kar zmrazilo, to pa zato, ker je tako iskreno, brez nekega blesavega soljenja pameti in nekih šablon etike, ki jih nekateri postavljajo, da bi se jih treba držat, če se jih pa oni držijo je pa druga pesem…oh da, svoboda, skoraj sem že pozabila, da obstaja..
Hvala ti!

To se očitno vsi tukaj, razen nekaterih izjem, tudi sprašujejo.
Beside that….it’s all bunch of crap!

Bom pa še jaz pristavila svoj lonček. Saj ves čas spremljam tole debato. NYC, jaz sem tudi za to, da človek sledi svojemu srcu. Tako boš vsaj vedela.
Prooosim, povej nam, ko se vrneš iz Amerike! Priznam, zelo sem radovedna. In zelo lepo je bilo prebrati zgodbo Srečne. In jaz bi rada prebrala še eno tako…od tebe!

Lahko bi javila kar iz Amerike……..hmm, če boš sploh imela kaj časa 😉

New Report

Close