Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Januarčice 2004-poforčkajmo se

Januarčice 2004-poforčkajmo se

No pa se spoznajmo še po mesecih že težko pričakovanih
polona – 24 januar

Katy – 22. januar

Daša oz – TaNova 18. januar

Deja – 29.1. (sam po moje bo prej :)))

Na forumu Prehrana sem zasledila, da so imeli srečanje in so kuhali. Jaz pa vse Januarčice vabim na kavo.

Prva nosečnost – predvideni danum poroda 22.januar :)).

LP

KJE SE PA DOBIMO?-JAZ SEM IZ KRANJA OD KOD PA VE?
polonca

:))) – ja Deja iz kje pa si? (Jaz LJ.)

Jaz bi se full rada udeležila te kavice, samo se moram prej pozdravit, tako da do konca vikenda po moje iz mene ne bo nič. Upam, da bom naslednji teden že zdrava.

LP

Tamara – 30. januar – ampak tud jaz mislim, da bo prej. Na najino obletnico: 23. he he.

Sanja res poskusi z api sirupom(saj veš ni zdravilo ampak blaži)
p

Polonca hvala, hvala,…. za skrb.

Bom poskusila.

LP

Da se ne bom samo pofočkala, sem se še malo razpisala – ko je tako glup dan in čepim za računalnikom. Torej – rok imam 10.1., pričakujem pa fantka.

Se ne moreva uskladiti za ime – jaz imam svojega favorita, ki je njemu na začetku bil všeč, zdaj pa ne več. Če ne bo imel boljšega predloga, bo obveljala kar moja.

Kako so vam kaj zrasli trebuhi? Moj je že ful velik – zredila sem se sicer samo za 6 kg, vendar se mi zdi, da vse v trebuh. In če kaj sključeno sedim, me že ful stiska in pritiska. Ne vem, koliko bo še zrastel trebuh v teh dveh mesecih in pol. Že zdaj se mi zdi, da imam včasih kar premajhno kožo.

A še hodite v službo? Jaz čakam na odločbo o bolniški in mi prav paše biti doma. Se prav hitro navadiš na drug ritem, malo več počivaš, poskrbiš zase in predvsem ni več stresa, ki je ful škodljiv.

Kaj pa telovadba – koliko ste kaj aktivne? Sem želela hoditi na dopoldansko vadbo, pa sem v LJ odkrila samo GIB na Drenikovi, in enkrat šla pogledat. Je čisto fajn, vendar je zelo malo udeleženk. A je še kje kakšna interesentka, da bi nas bilo več?

Vas je kaj strah poroda? Jaz razmišljam tudi o epidrualni v Postojni – se še odločam in bom šla še k njim na predavanje in si še prebrala mnenja na forumu. Itak pa vem, da imajo punce različne izkušnje in mnenja.

Bodo partnerji z vami? Moj ni ravno prepričan, meni bi pa to čisto pasalo.

Oglasite se še kaj in povejte kaj več o vašem počutju. Tudi za kavo se lahko zmenimo. Jaz sem iz LJ. Sem mislila, da se bom z večimi spoznala na materinski šoli, pa vsi ponavadi odbrzimo domov – po mojem, bi pa marsikdo imel čas za kakšen klepet o stanju, ki nas zdaj druži.

Pa vsem lep pozdrav!

Maca

29. januar. prva nosecnost. tudi jaz “cutim”, da bo prej!
Kako se pocutite?
lp. m

Pozdravljene,

jaz pricakujem eno deklico, 6.1. 🙂 Sem pa iz Kranja.

Polonca, a se dobimo?

Jaz prestajam drugo nosečnost.Zredila sem se cca 11 kg ampak verjele ali ne vse je šlo v trebuh.Saj pri prvem ni bilo nič drugače. Zredila sem se 18 kg tako da imam do konca še 7 kg fore.
jaz bom rodila na Jesenicah kjer tudi izvajajo epiduralno (po gorenjsko- še brezplačno je zaenkrat). Moj partner se je odločil da bo prisostvoval dogodku, kar me veseli.
Če me je strah- temu bi lahko rekla da ja, ampak če sem preživela prvega pred 6 leti bom tega tut samo da bo z detetom(ne vem katerega spola je) vse OK.
polona

Lahko jaz sem iz Kokrice pa ti?

jaz odhajam domov.Bodite pridne in pobožajte svoje pikice se slišimo jutri
polonca

A ze hodite v materinsko solo? Jaz zacnem 3. novembra in ze komaj cakam. Trebuh raste, kilogrami tudi. V zacetku sem se se sikirala, zdaj je pam itak vseeno. Tudi jaz razmisljam o Postojni in EA, ampak bom verjetno ostala kar na klasiki v Lj, da ne bo imel otrok rojstnega kraja PO. Ste ze zacele kupovat in opremljat?
m

LJUBLJANČANKE in ostale – SE DOBIMO NA KAVI?
dejmo se no…

Pa še jaz in moje malo bitjece:)

Druga nosečnost, termin 26.1., kakor je bilo vidno na UZ bo hčerkica dobila malo sestrico.

Pridobila 10 kg, večino v trebuh, ki je tako okrogel, kot bi bila že v 9.mesecu.

Sem iz Lj, če se boste zmenile za kako srečanje se vam rada pridružim!

Lep dan vsem
Tita

Jaz bi tudi v Postojno: sem od mnogih slišala, da imajo lep odnos do žensk. Zaradi tega tudi nimajo še naziva dojenčku prijazna porodnišnica, ker omogočajo mamicam tudi samo delni rooming-in. Pa epiduralna me zelo mika, ampak ker se mi posteljica pomika navzdol, se zna zgoditi, da bo na koncu še kak carski rez padel.
Bodoči očka bo vsekakor zraven, komaj že čaka. Trebuh pa imam že kar ogromen, da si komaj še čevlje zavežem, zato to prepustim kar dragemu, ki z veseljem pomaga. Ampak večji problem je moja slaba hrbtenica, tako da me zdaj že prav luštno boli.
V materinsko bom šla tudi novembra: verjetno v staro porodnišnico.

New Report

Close