Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Izpuščaji, srbečica..

Izpuščaji, srbečica..

Pozdravljeni!

Pred približno tremi mesecemi se mi je pod podpazduham naredila rdečica. Na začektu nisem bila preveč pozorna nanjo, kasneje pa je začelo srbeti. Nato sem šla do osebne zdravnice, ki mi je predpisala mazilo, ki so mi ga zmešali v lekarni-Elocom 15.0, Belobaza od 50.0 (če sem pravilno prebrala sestavini). V lekarni so mi rekli, da mazilo lahko uporabljam samo en teden in če ne bo učinka pridem nazaj. V tem tednu, ko sem se mazala je srbečica in rdeč madež izginil, a se je po nekaj dneh, ko mazila nisem uporabljala povrnil. Zopet sem šla do osebne zradvnice, ki mi je tokrat predpisala Lamisl, kot sem razbrala gre za mazilo proti glivicam. Mazala sem se tri dni, nato pa je bolečina postala nevzdržna in sem prenehala z uporabo, ker se je stanje močno poslabšalo. Iz rdečica je moja koža postala izredno občutljiva na dotik, in ne samo, da peče prav boli-gre za izredno razbolelo kožo. Zaboli me že, ko samo roko spustim. Če se zelo spotim (po kolesarjenju..) pa peče še bolj in rok dobesedno ne morem spustiti dol.

Probala sem teden dni brez deodoranta, britja (uporabljam britvice) pa ni bilo nobenih sprememb.
Dobila sem napotnico za dermatologa, a ga imam šele čez dva meseca, bolečina pa postaja vse bolj nevzdržna in tudi ta rdeč madež ni prevel prijeten na pogled.

Da si boste bolje predstavljali kako izgleda sem se slikala, prosim pa če teh linkov do slik ne objavite v mojem sporočilu.
http://i5.photobucket.com/albums/y197/Windir/DSCF0002-1.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y197/Windir/DSCF0001-1.jpg

Prosim za čimprejšni odgovor.
Lep pozdrav, Eva

New Report

Close