Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Izliv vode zaradi počene cevi pralnega stroja

Izliv vode zaradi počene cevi pralnega stroja

Imam zavarovano stanovanje – premičnine in nepremičnine. Zanima me, ali je res, da ne morem uveljavljati škode, če poči cev našega pralnega stroja in poplavi celo stanovanje? Sosed trdi, da je zavarovanje samo za cevi, ki so v steni (vodovodna napeljava), za cevi aparatov pa da to ne velja.
Moj agent se obnaša “lako ćemo mi to” – zanj je veliko vprašanj “preneumnih, da bi nanje odgovarjal”, zato mi od njega to ni uspelo izvedeti!
Zato drugo vprašanje: kako zamenjati agenta: pokličeš na zav.in rečeš. da pošljejo enega drugega in da gospodu X ni treba več priti?
Lep pozdrav!

Pozdravljeni!
V primeru,da imate zavarovano stanovanjsko etažo in stanovanjske premičnine(opremo),vam bi zavarovalnica povrnila škodo,katera vam je bila povzročena.
Dolžnost vsakega zastopnika je,da svojim strankam tudi takrat,kadar so v težavah stoji ob strani in ne samo takrat,kadar se sklepajo zavarovanja.
V primeru,da s svojim zastopnikom niste zadovoljna ga lahko odslovite,in poiščete drugega.Dovolj je poštenih in kvalitetnih strokovnjakov.V primeru,da nobenega ne poznate,pa se kadarkoli lahko obrnete na nas.

Lep večer še naprej z lepimi pozdravi,Bruno

[email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close